Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής για την ομιλία της Συναγωνίστριας Ζαρούλια – BINTEO

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής για την ομιλία της Συναγωνίστριας Ζαρούλια

Μέσα σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Συναγωνίστριας και υποψήφιας Βουλευτού Β΄ Αθηνών Ελένης Ζαρούλιας. Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος τόνισε ότι εν μέσω λασπολόγησης, αποκλεισμού από τα Μ.Μ.Ε, τρομοκρατίας, παράνομων φυλακίσεων και με αποκορύφωμα την άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εδώ ισχυρή με ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά από όσο όλα δείχνουν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη και η Εθνική Αντιπολίτευση.

Εν μέσω χειροκροτημάτων υποδέχθηκε στο βήμα την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια όπου με έναν εμπεριστατωμένο λόγο εξήγησε στους παρευρισκόμενους τα αίτια που η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά εναντίον όλων! Ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους αλλά και στους εγχώριους συνεργάτες τους, αλλά και τα αποκόμματα του δήθεν δημοκρατικού τόξου. Όλοι ψελλίζουν την λέξη μνημόνιο, την στιγμή που τα επαχθέστερα μέτρα με το Αριστερό μνημόνιο για τον Ελληνικό Λαό είναι προ των πυλών.

Η μόνη δύναμη Εθνικής αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή και εμείς λέμε ΟΧΙ στο μνημόνιο και την υποταγή. Να πληρώσουν οι κλέφτες τα σπασμένα και να πάνε φυλακή, να μην ζητάνε οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις από τον μέσο Έλληνα και τίμιο οικογενειάρχη να πληρώσει την κατασπατάληση των ελληνικών ταμείων. Επίσης επισήμανε πως το μόνο Κόμμα που έχει πολιτικές θέσεις είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και ανέλυσε τις προτάσεις για Υγεία, αγροτική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της Άμυνας της Χώρας.

Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ σε καμία τράπεζα και τα ονόματα των δικών μας βουλευτών δεν συμπεριλαμβάνονται σε καμία λίστα. Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν σχέση με το αμαρτωλό μεταπολιτευτικό καθεστώς που ρήμαξε τον τόπο. Εμείς δεν πληρωνόμαστε για τον Αγώνα που δίνουμε, αντιθέτως πληρώνουμε γι΄ αυτόν και το πληρώνουμε ακριβά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asfuktika-gemata-ta-grafeia-ths-t.o.-dutikhs-attikhs-gia-thn-omilia-ths-sun#ixzz3m7o8iQyW

Exit mobile version