Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τελευταία προσπάθεια των νταβατζήδων και των πολιτικών προϊσταμένων τους να ανακοπεί η πορεία προς την νίκη της Χρυσής Αυγής. Το κανάλι ΑΛΦΑ -του οποίου ο ιδιοκτήτης Κοντομηνάς διώκεται για κακουργήματα και είναι παράνομα ελεύθερος- αφού μηχανεύτηκε τα πάντα έριξε πάλι λάσπη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χρησιμοποιώντας μια φράση του Αρχηγού μας σε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου έστησε για ακόμη μια φορά τηλεδικαστήριο έχοντας από πίσω του ορχήστρα όλο το αντιδημοκρατικό, κλεπτοκρατικό τόξο. Για να έρθει σήμερα (Παρασκευή) ο Χατζηνικολάου από την εκπομπή του να τους διαψεύσει και να ομολογήσει κοινώς ότι ΝΑΙ τα λεγόμενα του κου Μιχαλολιάκου διαστρεβλώθηκαν, καθώς απομονώθηκε μια φράση του. Ε, λοιπόν είτε τους αρέσει είτε όχι η Χρυσή Αυγή θα πάρει το χρίσμα της από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό που σιχάθηκε την μαύρη προπαγάνδα των πορνοκάναλων της διαπλοκής, σιχάθηκε τους πουλημένους πολιτικούς που τόσα χρόνια δολοφονούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όλοι την Κυριακή να ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή για να προλάβουμε να σώσουμε ότι έχει απομείνει από την Πατρίδα μας. Μεγάλο το βάρος της Χρυσής Αυγής που κουβαλάει την Ελλάδα στους ώμους της.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή.
Γεωργία Π. 

Νίκος Χατζηνικολάου: Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Εσύ, βροντοφωνάζεις με πάθος ΟΧΙ στα ολέθρια εθνοκτόνα Μνημόνια. ΟΧΙ στην παράνομη μετανάστευση ΟΧΙ στους ιδιοτελείς πολιτικούς. ΟΧΙ στους τρόφιμους της λίστας Lagarde Κι΄ αυτοί ; Τολμούν να σου ξαναζητήσουν την ψήφο σου. Μ΄ ένα ανασφαλές ειρωνικό θλιμμένο ρεβανσιστικό σαρδόνιο χαμόγελο του απόλυτου δυνάστη νομίζοντας ότι δεν έχεις καμιά επιλογή. Έχεις! Χρυσή αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σ.Μ. 

Η Χρυσή Αυγή στον Έβρο – Θερμή υποδοχή από τους Έλληνες Ακρίτες! Φωτορεπορτάζ, 2 Βίντεο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, γνωστός και ως Πάκης, έχει καταστήσει εαυτόν συνώνυμο της λαθρολαγνείας, ιδίως από την περίοδο που ήταν υπουργός Εσωτερικών και με την πασίγνωστη δήλωσή του, με την οποία ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που μάς προτίμησαν. Την ίδια συμπεριφορά ακολουθεί -βεβαίως, βεβαίως- και τώρα, ως ΠτΔ. Όμως, ο Πάκης, ο οποίος τυγχάνει και Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκειμένου να δώσει κύρος στις ασυναρτησίες του περί προσφύγων, εξεστόμισε την εξής ανοησία. Για να υποστηρίξει ότι η Ευρώπη κάνοντας το “καθήκον” της απέναντι στους πρόσφυγες θα γυρίσει εν τέλει στις ρίζες της ελληνικής φιλοσοφίας, χρησιμοποίησε την φράση “πάντων χρημάτων μέτρον εστίν άνθρωπος”, την οποία και απέδωσε στον Πυθαγόρα και στον Πλάτωνα. Για να βάλουμε τα πράγματα -και τον Πάκη- στην θέση τους, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι αυτή η φράση ανήκει στον σοφιστή Πρωταγόρα και σε καμία περίπτωση στον Πυθαγόρα. Την ρήση αυτήν τήν συναντάμε στον διάλογο Πρωταγόρα του Πλάτωνος και βρίσκει πλήρως αντίθετο τον Σωκράτη -συνομιλητής του Πρωταγόρα- και προφανέστατα και τον Πλάτωνα που αποτυπώνει τον διάλογο του δασκάλου του, Σωκράτους. Επί της ουσίας, η χρήση της φράσεως αυτής από τον Πρωταγόρα, ουδεμία σχέση έχει με τον (ψευδο)ανθρωπισμό, που θέλει να μάς υποδείξει ο φίλτατος Πάκης. Αντιθέτως, η ρήση αυτή, η οποία στην νεωτέρα ελληνική αποδίδεται ως “κριτήριο όλων των πραγμάτων είναι ο άνθρωπος”, αφορά στην διαχρονική φιλοσοφική αντίθεση μεταξύ οντολογίας και σχετικισμού. Ο Σωκράτης και ιδίως ο μαθητής του, Πλάτων, ήταν υπέρμαχοι της οντολογίας, δηλαδή της αντικειμενικής αληθείας. Αντιθέτως, οι σοφιστές, με γνήσιο εκπρόσωπο τον Πρωταγόρα, πρέσβευαν την σχετικότητα των πάντων, άρα και της αληθείας, καταλήγοντας στην θέση, ότι η αλήθεια είναι ζήτημα κάθε ανθρώπου και ως εκ τούτου ότι υπάρχουν τόσες αλήθειες, όσες και οι άνθρωποι. Συμπέρασμα; Ο περισπούδαστος Καθηγητής (να μην αναφέρω τί έλεγε ο Bismarck για τους καθηγητές…) και ΠτΔ, Πάκης, είτε συνειδητά διαστρέβλωσε την αλήθεια προς εξυπηρέτηση των ιδεοληψιών του, είτε είναι ολίγον τί αμόρφωτος…

Γ.Α. 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Δημοκρατία”: Πρέπει να καταγγελθεί η συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ

Γυρίζοντας ξημερώματα πίσω στο πάλαι ποτέ Κλεινόν Άστυ(!) μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, παρακολουθώντας όμως όλες τις εξελίξεις της συνεχιζόμενης εξαθλίωσης μας , κατευθυνόμενη στο ιστορικό κέντρο όπου και διαμένω ένα πράγμα πρόσεξα! Το μεγαλόπρεπο φως του χρώματος της Βουλής Όλων(;) των Ελλήνων στο βαθύ μπλε! Φαίνεται θέλουν να δείχνουν Ελληνοπρεπείς οι δημοκράτες της απελπισίας μας και μιας και πάμε από το κακό στο χειρότερο είπαν να το ρίξουν στο πατριωτικό. Εκλογές έρχονται, τι πρωτότυπο(!!) φρούδες ελπίδες αναζωπυρώνονται, αλήθειες που τις ξέραμε χρόνια τώρα βγαίνουν προς τα έξω άντε μπας και πιάσουμε κανά ψήφο, ωραίο και το μπλε της Ελλαδίτσας! Πατριώτες όμως αυτούς δεν τους λες με τίποτα. Δεν τους βγαίνει πως να το κάνουμε. Όταν ο νυν και εκ νέου υποσχόμενος Πρωθυπουργός μας, τονίζει δημοσίως πως η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα τώρα τι να του πεις; Ας ασχοληθούμε καλύτερα με το μακιγιάζ Τουτανχαμών της κας Τρέμη στο debate του τίποτα ή με τα χοντροτσόκαρα της κας Ζαχαρέα! Χορτάσαμε δε να βλέπουμε τον πατριωταρά Καμμένο να εξυμνεί το στράτευμα όταν ο ίδιος υπηρετούσε θητεία σε στρατόπεδο μεσοτοιχία με την εξοχική του κατοικία στο Καβούρι. Από όλα αυτά τα δρώμενα του τελευταίου καιρού του τίποτα απουσίαζε ηχηρά η Χρυσή Αυγή με απόφαση των αγνών(!) και αμόλυντων(!) Μαυρογυαλούρων της πολιτικής μας σκηνής. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όμως γιατί η Χρυσή Αυγή θα κάνει την διαφορά και θα τρίβουν την μούρη τους, την φουμοβαμμένη οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου. Όταν ο απόλυτος εποικισμός και όχι ο πλουτισμός (!) των νήσων μας είναι μια επικίνδυνη πραγματικότητα, όποιος έχει απομείνει σε αυτήν την κατακερματισμένη χώρα -με τους ελάχιστους γηγενείς και τους φόρους σαν γάγγραινα να μας αποτελειώνουν- δεν είναι δυνατόν να ψηφίσει τίποτα άλλο εκτός της Χρυσής Αυγής. Γιατί τότε δεν θα είναι Ελληνας. Αν είναι Ευρωπαϊστής ας ξεχωρίσουμε ιθαγένειες και ας πληρώσουν όλα τα βάρη της ανύπαρκτης ανάπτυξης μας οι Ευρωπαϊστές και όχι οι ξεζουμισμένοι πραγματικοί  Έλληνες Πατριώτες.

Α.Κ 

Αποθεωτική υποδοχή για τους Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Ούτε βήμα πίσω!!!. Η τρομοκρατία, τα ψευτοδιλήμματα και οι εκβιασμοί είναι αστειότητες και ο λόγος είναι απλός. Έχουν ήδη αποφασίσει τον αφανισμό μας από προσώπου γης. Αν δεν αγωνιστούμε ενωμένοι, χαθήκαμε. Όσον αφορά τους εγχώριους Εφιάλτες ένα μήνυμα. Η Νέμεσις είναι εδώ για να ξεβρωμίσει το τόπος!

Κωνσταντίνος 

Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας: Και ο “προλετάριος” Κουτσούμπας με Rolex!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-19-septembriou-2015#ixzz3m8bgeLXg

Exit mobile version