Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Κροατία κλείνει τα σύνορα για να μην μπουν λαθρομετανάστες και η Ελλάδα τα κλείνει για να μην… βγουν!

Η Κροατία κλείνει τα σύνορα για να μην μπουν λαθρομετανάστες και η Ελλάδα τα κλείνει για να μην... βγουν!

Ένα – ένα τα ευρωπαϊκά κράτη λαμβάνουν αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Γηραιά Ήπειρο. Μετά την Ουγγαρία, η Κροατία αποφάσισε να κλείσει τα συνοριακά περάσματα από και προς τη Σερβία, προκειμένου να αποτρέψει την εισβολή λαθρομεταναστών από την επικράτειά της.

Η απόφαση ελήφθη εσπευσμένα και κυρίως κατόπιν των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε η εισβολή περίπου 13.500 μεταναστών τις προηγούμενες μέρες. Ως σοβαρό κράτος που σέβεται το λαό, η Κροατία έκρινε σκόπιμο και αναγκαίο για την ασφάλεια των Κροατών να κλείσει τα συνοριακά περάσματα από τη Σερβία, σημεία απ’ όπου εισήρχοντο οι λαθρομετανάστες.

Η Κροατία βεβαίως, δεν έχει τη δυστυχία να κυβερνάται από τα ανδρείκελα που εξουσιάζουν τον Ελληνικό Λαό και βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Επιπλέον, η Κροατία δεν διαθέτει έναν αρμόδιο επίτροπο της Ε.Ε. επί της μετανάστευσης, επιπέδου Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπως συμβαίνει με την Ελλάδα. Συνεπώς φροντίζει να λάβει μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τον κροατικό λαό από τις ορδές των ισλαμιστών που ξεχύνονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Σε αντίθεση με την «ρατσιστική» Κροατία που προασπίζεται το εθνικό της συμφέρον, η «αντιρατσιστική» Ελλάδα των Τσιπραίων και των Μεϊμαράκηδων όχι μόνο δεν λαμβάνει την παραμικρή μέριμνα πάταξης της λαθροεισβολής, αλλά τουναντίον σπαταλά οικονομικούς πόρους και δυναμικό ούτως ώστε να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερους εισβολείς, παραχωρώντας τους προνόμια και δικαιώματα τα οποία στερούνται από τη συντριπτική πλειοψηφία των εξαθλιωμένων από τα Μνημόνια Ελλήνων.

Στην κρατικά επιβαλλόμενη αυτοχειρία του Έθνους μας, η πρέπουσα απάντηση είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kroatia-kleinei-ta-sunora-gia-na-mhn-mpoun-lathrometanastes-kai-h-ellada#ixzz3mAVXY6Zh

Exit mobile version