Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό των μικροομολογιούχων μέσα κι έξω από την Βουλή

Ηλίας Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό των μικροομολογιούχων μέσα κι έξω από την Βουλή

Η Χρυσή Αυγή γνωρίζει πάρα πολύ καλά για την κλοπή των μικροομολογιούχων, αφού είναι ένα θέμα που παρακολουθούμε από κοντά από τότε που το πρόβλημα δημιουργήθηκε.

Γνωρίζουμε ότι ήταν χρήματα έντιμα δουλεμένα με ιδρώτα και πόνο, οι κόποι μιας ζωής για τους περισσότερους, το εφάπαξ σας, οι σπουδές των παιδιών σας, το αποκούμπι σας για μια δύσκολη ώρα, οι αποταμιεύσεις που μάζεψαν χιλιάδες μετανάστες στο εξωτερικό και εμπιστεύτηκαν στην πατρίδα τους, οι ναυτικοί με το συνάλλαγμα, οι ασθενείς για τα φάρμακά τους.

Την ίδια ώρα, επίσης, γνωρίζουμε, ότι με την ίδια ευκολία που η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και ΔΗΜΑΡ έκλεβε τους Έλληνες που δεν έτρεξαν να βγάλουν τα λεφτά στο εξωτερικό, αλλά στήριξαν την Ελλάδα, πλήρωσε τους ξένους τραπεζίτες, τα funds από τους φορολογικούς παραδείσους, και μετάτρεψε τα ομόλογα της ΕΚΤ από Ελληνικό σε Αγγλικό δίκαιο για να μην μπορούν να τους αγγίξουν ποτέ πια!

Δεν ζητάμε από εσάς τους μικροομολογιούχους να μας ψηφίσετε για να φωνάζουμε προδότες αυτούς που πούλησαν τους Έλληνες οι οποίοι στήριξαν την Ελλάδα, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι είναι σωστό. Και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο για όλους τους Έλληνες που ληστεύονται καθημερινά.

Δεν σας λέμε ψέματα ότι θα βγάλουμε νομοσχέδια που θα ξεχάσουμε μετά από 2 μήνες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σας λέμε “πατριώτες” όπως ο Σαμαράς που μετά έπαθε επιλεκτικό Αλτσχάιμερ.  Σας λέμε όμως ότι θα είμαστε δίπλα στον αγώνα σας, μέσα στη βουλή, έξω από το υπουργείο των οικονομικών, μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων, στα Μ.Μ.Ε. ή όπου αλλού μας ζητήσετε, όπως το κάνουμε έως σήμερα, και χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-h-chrush-augh-tha-stathei-sto-pleuro-twn-mikroomologiouc#ixzz3mCKWtbZM

Exit mobile version