Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας ημέρας σφραγίζουν το αποτέλεσμα: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά!

Οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας ημέρας σφραγίζουν το αποτέλεσμα: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά!

Ως γνωστόν, ήδη από την διακυβέρνηση Σαμαρά, είχε ψηφιστεί νόμος που επιτρέπει στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να διεξάγουν μετρήσεις μέχρι 2 ημέρες πριν τις εκλογές, για να μπορέσει έτσι να επιτευχθεί η προπαγάνδα μέχρι τελευταίας στιγμής. Οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας ημέρας αποτελούν ταυτοχρόνως την τελευταία ελπίδα προπαγάνδας, αλλά και την τελευταία ελπίδα των δημοσκόπων να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους.

Με τα παραπάνω ως γνώμονα σας παρουσιάζουμε τις τρείς δημοσκοπήσεις που εμφανίστηκαν την τελευταία στιγμή, πριν σημάνει η σχετική απαγόρευση, με το τέλος της προεκλογικής περιόδου.

Η Metron Analyis δίνει ένα ισχνό προβάδισμα στον Σύριζα, της τάξεως της μισής ποσοστιαίας μονάδας. Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή την κατάτάσσει Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με 7,1%, έναντι 6% του Πασόκ και του ΚΚΕ.

Η Rass από την πλευρά της, όντας μία καθαρά νεοδημοκρατική εταιρεία, δίνει και αυτή προβάδισμα στον Σύριζα, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον έχει κλειδώσει την πρωτιά. Η Χρυσή Αυγή έρχεται και πάλι Τρίτη, με ποσοστό 6,7%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή φτάνει στο 7,5%. Ακολουθούν Πασόκ και ΚΚΕ.

Τέλος η MRB δείχνει ισοπαλία ΝΔ – Σύριζα. Και αυτή εμφανίζει την Χρυσή Αυγή Τρίτη, με ποσοστό 7,1%. Για την τέταρτη θέση, σε αυτή τη δημοσκόπηση, γίνεται μάχη μεταξύ του Πασόκ και του κόμματος Ποτάμι.

Την Κυριακή το βράδυ, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρχει μαύρο δάκρυ και δραματική ταινία σε όλα τα κανάλια. Συντονιστείτε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-dhmoskophseis-ths-teleutaias-hmeras-sfragizoun-to-apotelesma-trith-polit#ixzz3mDAfi7Rm

Exit mobile version