Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με μια λιτή εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για τα Α.Μ.Ε.Α. – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μια λιτή εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για τα Α.Μ.Ε.Α. - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Την εκδήλωση άνοιξε ο συναγωνιστής και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος τόνισε ότι, αντίθετα με τους δήθεν ανθρωπιστές της αριστεράς, οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα της κοινωνίας, και ειδικότερα αυτής της τόσο ευαίσθητης μερίδας συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο συναγωνιστής και Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας και ο ίδιος ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες, τόνισε ότι αγωνίζεται καθημερινά εντός και εκτός Ευρωβουλής για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, που αποτελούν «ψιλά γράμματα» για τους εκάστοτε κυβερνώντες, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα των ατόμων αυτών να γίνεται δυσκολότερη καθημερινά.

Η συναγωνίστρια και δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Βαλεντίνα Ασλανίδου με τον αιχμηρό της λόγο τόνισε ότι, δεδομένου ότι η Χρυσή Αυγή έχει το πληρέστερο πρόγραμμα για τα ΑΜΕΑ, πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον αγώνα για να τιμωρήσουμε αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

Ο συναγωνιστής και υποψήφιος στην Περιφέρεια Β΄ Αθηνών Άγγελος Κυζηράκος, αφού κατήγγειλε τους τέως υπουργούς και υφυπουργούς Υγείας για την αδιαφορία τους απέναντι στα ΑΜΕΑ, παρ΄όλες τις υποσχέσεις που είχαν δώσει προεκλογικά.

Η συναγωνίστρια και υποψήφια στην Περιφέρεια Α΄ Αθηνών Μαρία Νιαούρη, αφού τόνισε ότι οι χαρακτηρισμοί περί εγκληματικής οργάνωσης επιστρέφονται σε αυτούς που τους εκστομίζουν, παρουσίασε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για τα ΑΜΕΑ.

Τέλος, η συναγωνίστρια Ραφαέλα, σε λίγα λόγια που συγκίνησαν όλους, αφού ο Ηλίας Παναγιώταρος μας μετέφερε τα λόγια της, είπε ότι η εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες δεν γίνεται σωστά, γιατί απλούστατα κανείς δεν ασχολείται με αυτούς. Τόνισε ότι της απαγορεύθηκε να σπουδάσει νοσηλευτική διότι όπως της είπαν δεν υπάρχει το κατάλληλο νομικό πλαίσιο.  Ελπίζει λοιπόν ότι κάποια στιγμή η Ευρώπη, μέσω και των ευρωβουλευτών μας, θα ευαισθητοποιηθεί και θα εφαρμόσει προγράμματα εκπαίδευσης και για τους ανθρώπους αυτούς.

Ακολουθούν οι ομιλίες:

Ηλίας Παναγιώταρος

Λάμπρος Φουντούλης

Βαλεντίνα Ασλανίδου

Άγγελος Κυζηράκος

Μαρία Νιαούρη

Ραφαέλα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-mia-lith-ekdhlwsh-sta-grafeia-ths-t.o.-notiwn-proastiwn-parousiasthke-to#ixzz3mDBFr1Rm

Exit mobile version