Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ημαθία, Νέα Μηχανιώνα, Λάρισα, Αίγιο, ΛΑΣΙΤΑ

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, πραγματοποιήθηκε η τελευταία ομιλία πρίν τις εκλογές, από τον ποψήφιο βουλευτή Σερρών, συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Παρόντες ήταν πολλοί εκλογικοί αντιπρόσωποι και στη συζήτηση που ακολούθησε εξηγήθηκαν όποιες απορίες υπήρχαν.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή κατέρχεται στην εκλογική αναμέτρηση πανέτοιμος, ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνω. Παρά τις διώξεις και τους αποκλεισμούς όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Επιλογή.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το πρωί, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Καβάλας, στην λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης, κατά την οποία μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες, όπως και μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος. Οι συναγωνιστές διέσχισαν όλη την λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης και στην συνέχεια πέρασαν από τα καταστήματα και τις καφετέριες της κεντρικής αγοράς της κωμόπολης. Πολλοί ήταν αυτοί που μας σταματούσαν για να συνομιλήσουν μαζί μας και να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Κατά την τελευταία πριν τις εκλογές ενημερωτική εκστρατεία της Τ.Ο. Ημαθίας, κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε χθες Παρασκευή τα χωριά της Αλεξάνδρειας. Οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από την πλειοψηφία των κατοίκων, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να στηρίξουν έμπρακτα το Κίνημά μας, γνωρίζοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται με ειλικρίνεια και αυταπάρνηση για Πατρίδα και Ελευθερία.

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2015 συναγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησαν ακόμα μια ενημερωτική δράση στα εμπορικά καταστήματα των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού. Η υποδοχή του κόσμου ήταν επίσης ιδιαίτερα θερμή, όπως πλέον συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή και η καλύτερη δημοσκόπηση είναι μέσα στο Λαό. Ο αγώνας για την Ελλάδα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, γιατί η πίστη είναι η κινητήριος δύναμη των Εθνικιστών και όπλα τους ο προσωπικός τους αγώνα γειτονιά γειτονιά μέχρι την τελική νίκη!

Οι υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας Μέγας Αντώνιος, Λιάπης Κων/νος, Ζήση Ζαχαρούλα και Μπίλλη Μαρία με Συναγωνιστές από Φαλάνη, Αμπελώνα και μοίρασαν ψηφοδέλτια και προεκλογικό υλικό στη λαϊκή αγορά.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της Τ.Ο. Αιγίου στα πλαίσια της ενημερωτικής περιοδείας σε ολόκληρη την περιοχή, πραγματοποίησε πολιτική ομιλία και ανάλυση των  θέσεων του κινήματος μας, για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας. Παρά την λασπολογία, το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα στέλνεται και από την Αχαΐα, ένα ηχηρό εθνικιστικό μήνυμα.

Συνέντευξη Μιχάλη Αρβανίτη στο Ράδιο Αίγιο

Στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση  σε μια από τις πολυπληθέστερες πιάτσες ταξί της Θεσσαλονίκης, στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και μοίρασαν προεκλογικά ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Η αποδοχή της κίνησης αυτής από τους ευρισκόμενους συναδέλφους αυτοκινητιστές ταξί ήταν θετική και  κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η εκτίμηση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, που θα κατακτήσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn290#ixzz3mGGgaibU

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn290#ixzz3mGGUBQHW

Exit mobile version