Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λιάνα, πού ήσουν όταν ο Κουτσούμπας φόραγε το σφυροδρέπανο σε μικρά παιδιά; – 2 Βίντεο, Φωτογραφικά ντοκουμέντα

Μία είναι η εκπρόσωπος της αριστεροδεξιάς στην Ελλάδα, η γυναίκα που έχει συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια όλων των αποκομμάτων του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, από ΝΔ μέχρι και ΚΚΕ. Ο λόγος φυσικά για την Λιάνα Κανέλλη, η οποία μας έδειξε για άλλη μία φορά την γραφικότητά της.

Μιλώντας στο Star έφτασε να μέμφεται την Χρυσή Αυγή για το σπότ με την φωνή της νέας γενιάς, λέγοντας: «Έχω πρόβλημα να παίζει τρέιλερ της Χρυσής Αυγής με ανήλικα, μόνο, και να πρωταγωνιστούν. Να βγαίνουν παιδάκια 10 χρονών. Το πρόβλημά μου είναι ότι αυτά επιτρέπονται ως θεμιτά. Βγαίνουν παιδιά που δεν έχουν ψήφο και προτείνουν…».

Δείτε το επίμαχο σποτ: 

Καταρχάς να θυμίσουμε στην νυν κομμουνίστρια και πρώην φιλελεύθερη, που πέρασε από τον Κώστα «η Κύπρος κείται μακράν» Καραμανλή στον Στάλιν, ότι οι εκλογές διεξάγονται πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας και λιγότερο για τα ραμολιμέντα που επιλέγουν ακόμα και σήμερα να στηρίζουν το κόμμα, που τα ποσοστά του μεταβάλλονται ανάλογα με την δημογραφική εξέλιξη του τόπου.

Κατά δεύτερον να στηλιτεύσουμε την ερυθρή υποκρισία της Κανέλλη. Δεν είναι μόνο ότι μέμφεται την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας ότι υπάρχει κοινός κρυφός πόθος αριστερών, δεξιών και πλουτοκρατών για να «εξαφανιστεί» η Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι το λιγότερο, αφού η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη, στην οποία υπάρχει ακόμα κόμμα νοσταλγών του Στάλιν (επισήμως και με παραδοχή, όχι οι συκοφαντίες που λέγονται εναντίον της Χρυσής Αυγής).

Όμως, πραγματικά παραπάει, να τολμάει η Λιάνα Κανέλλη και το ΚΚΕ να μέμφονται την Χρυσή Αυγή για το προεκλογικό της σποτ, την ίδια ώρα που υπάρχουν οι παρακάτω φωτογραφίες, που δείχνουν ξεκάθαρα την χρήση παιδιών από το ΚΚΕ. 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/liana-pou-hsoun-otan-o-koutsoumpas-forage-to-sfurodrepano-se-mikra-paidia#ixzz3mGz0K15B

Exit mobile version