Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρακτορείο Bloomberg: «Όλες οι αντισυστημικές ψήφοι πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή»!

Πρακτορείο Bloomberg: «Όλες οι αντισυστημικές ψήφοι πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή»!

Πολιτική ανάλυση της εκλογικής διαδικασίας και των επιλογών που παρέχονται στους Έλληνες ψηφοφόρους φιλοξενεί το διεθνές πρακτορείο Bloomberg. Η ανάλυση υπογράφεται από την ανταποκρίτρια του πρακτορείου Megan McArdle και περιγράφει γλαφυρά την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα.

Όπως τονίζει η αρθρογράφος, το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι τόσο η πρώτη θέση, αφού και τα δύο κόμματα θέλουν να εφαρμόσουν το μνημόνιο. Ίσως για αυτή τη δουλειά ο Τσίπρας να είναι πιο χρήσιμος στους διεθνείς τοκογλύφους, όμως το γεγονός παραμένει ότι την επόμενη μέρα θα έχουμε και πάλι υποταγμένους πολιτικάντηδες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το πραγματικό ζητούμενο είναι κατά πόσο θα εκπροσωπηθεί στη Βουλή η βούληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, μακριά από μνημόνια και υποταγμένους πολιτικάντηδες. Επί αυτού σημειώνει τα εξής η αρθρογράφος του Bloomberg:

«Η αντισυστημική ψήφος πλέον έχει λίγους εκπροσώπους και ελάχιστη υποστήριξη από τους ψηφοφόρους. Έχει μειωθεί σε αυτό που λέω αστειευόμενη, “στους Σταλινικούς και τους φασίστες”. Ή πιθανών στην Λαϊκή Ενότητα, το κόμμα που διασπάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την συνθηκολόγηση του Τσίπρα. Αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν η Λαϊκή Ενότητα λάβει το 3% της ψήφου – το όριο που χρειάζεται για να μπει στην Βουλή- και στην καλύτερη περίπτωση θα έχει μια μικρή παρουσία. Σε αυτό το ζήτημα ακόμα και οι Κομμουνιστές δείχνουν λογικοί. Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι αυτή που θεωρεί ότι η αντισυστημική ψήφος θα υποστηρίξει την Χρυσή Αυγή.»

Λογικούς χαρακτηρίζει τους λαφαζανικούς η αρθρογράφος της διεθνούς πλουτοκρατίας, γεγονός που αποδεικνύει πως και αυτοί δικοί τους είναι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι λεγόμενοι διαφωνούντες του Σύριζα έφτιαξαν δικό τους κόμμα μόνο όταν αντιλήφθηκαν ότι ο Τσίπρας τους πετάει εκτός ψηφοδελτίων.

Ο μοναδικός κίνδυνος – ανησυχία για τους διεθνείς κερδοσκόπους είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη κυρίως οι νέοι άνθρωποι να δώσουν την ηχηρή απάντηση που αρμόζει σε αυτούς που τους κόβουν το μέλλον και πηγαίνοντας μαζικά στην κάλπη να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/praktoreio-bloomberg-oles-oi-antisusthmikes-pshfoi-phgainoun-sthn-chrush-au#ixzz3mN0hznJq

Exit mobile version