Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τη νίκη της 20ης Σεπτεμβρίου

Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική και αντιμνημονιακή δύναμη. Αυτό ας το χωνέψουν καλά τόσο τα πολιτικά κόμματα της Μέρκελ και των μνημονίων όσο και οι ψηφοφόροι τους. Επίσης η αριστερά από το ΚΚΕ μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ, μιας που οι άνεργοι την έφεραν πρώτη στις κάλπες, αφού αποτελεί την μοναδική επιλογή για να αναπνεύσει ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός.

Μ.Τ.

Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής εναντίον Χατζηνικολάου αμέσως μετά τα exit poll – BINTEO

Η φίμωση συνεχίζεται μιας και παρά την άνοδο των ποσοστών μας, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αποκλείεται από τα μεγαλοκάναλα της διαπλοκής. Το μόνο που είδαμε είναι κάποιες ολιγόλεπτες δηλώσεις του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και του εκπρόσωπου τύπου του κόμματος Η. Κασιδιάρη. Μάλιστα, με το που οι δηλώσεις τελείωναν οι “εκλεκτοί” καλεσμένοι συνέχιζαν την πολύχρονη προπαγάνδα τους απέναντι σε ένα κίνημα που βγήκε από τα σπάργανα του λαού και καταγράφει ανοδικές τάσεις στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Εμείς να τους πούμε απλά περαστικά και τίποτα άλλο, η πορεία μας διαγράφεται ανοδική και αυτοί φαίνονται στο διάβα μας πολύ μικροί.

Λ.Θ.

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στους Έλληνες που έχασαν τις δουλειές τους από Μνημόνια και λαθρομετανάστες

Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή, το κόμμα των Ελλήνων, το κόμμα της Ελλάδας. Όση λάσπη και να έριξαν οι νταβατζήδες, οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους, τα ξένα κέντρα εξουσίας, οι Σιωνιστές, η Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού της, των Βουλευτών και όσων την στηρίζουν εξακολουθεί να είναι ενισχυμένη στην Ελληνική Βουλή στο άντρο της διαφθοράς του κλεπτοκρατικού τόξου, σαν φάρος ελπίδας, το μόνο κόμμα που στηρίζει πραγματικά την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δίνουμε την υπόσχεση σαν ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ότι θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε μέχρι την κατάκτηση της εξουσίας που θα αποτελέσει την τελική λύτρωση της Ελλάδας. Δεν είχε καταλάβει ο Σαμαράς, ο Δένδιας, ο Αθανασίου και το κλεπτοκρατικό τόξο, όταν πριν από δυο χρόνια έστηναν την άθλια πολιτική σκευωρία κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ότι το Εθνικιστικό Κίνημα δεν επρόκειτο να πεθάνει ποτέ γιατί πολύ απλά η Χρυσή Αυγή είναι η ίδια η Ελλάδα και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ζήτω η νίκη. Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Με Εκτίμηση
Γ.Π.

Έρχεται μνημονιακή λαίλαπα μετά τις εκλογές: 30 εξοντωτικά μέτρα θα κληθούν να εφαρμόσουν Σύριζα και ΝΔ

Ήθελα να ζητήσω συγνώμη απ’ τους ευέξαπτους συμπολίτες μου και ψηφοφόρους άλλων κομμάτων. Δυστυχώς γι’ αυτούς ζούμε σε μια Πατρίδα στην οποία απαγορεύεται αυστηρά το γονάτισμα. Στο διάβα της Ιστορίας της δεν γονάτισαν βασιλείς, δεν γονάτισαν ούτε οι καθημερινοί άνθρωποι. Αγαπητοί συμπολίτες δεν φταίω εγώ που εσείς μάθατε να κάνετε άλλα πράγματα και καταντήσατε την Πατρίδα μου ένα τσίρκο. Στο οποίο μπορεί να μπει όποιος θέλει χωρίς εισιτήριο. Και είναι αρκετά διασκεδαστικό που απορείτε γιατί αυτό το τσίρκο δεν πάει καλά. Που νομίζεται ότι φταίτε εσείς που δεν κάνετε καλά νούμερα. Και αποκαλείτε και ανόητους αυτούς που σας λένε για τους τζαμπατζήδες στην εξέδρα. Αυτό βέβαια θα έχει το ευχάριστο για μένα αποτέλεσμα να με θαυμάζουν οι απόγονοί μου. Αν φυσικά υπάρχει ζωή μετά την διακυβέρνηση της επιλογής σας.

Ι.Κ.

Η Σπαρτιατική Αγωγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-21-septembriou-2015#ixzz3mN6YaS00

Exit mobile version