Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οδήγησαν τον κόσμο στην αποχή για να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο

Οδήγησαν τον κόσμο στην αποχή για να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο

Βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις για το σαρωτικό ποσοστό της αποχής φιλοξενούν όλες οι σημερινές εφημερίδες, αλλά και τα χθεσινά πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. Μιλώντας με αριθμούς, η αποχή άγγιξε 43,45%, δηλαδή πάνω από 4 εκ. Έλληνες πολίτες επέλεξαν να μην πάνε να ψηφίσουν.

Τα αίτια της μεγάλης αποχής είναι λίγο πολύ προφανή. Κατά πρώτον, οι Έλληνες πολίτες είναι απογοητευμένοι από ένα πολιτικό προσωπικό, το οποίο εξελέγη με αντιμνημονιακά κριτήρια και εν τέλει του φόρεσε «καπέλο» το τρίτο αριστερό μνημόνιο. Κατά δεύτερον ο Ελληνικός Λαός είναι εξαντλημένος από τις συνεχείς και δίχως πραγματικό νόημα εκλογικές διαδικασίες. Τρίτον, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, τα διόδια δεν ήταν ελεύθερα με αποτέλεσμα ο μέσος Έλληνας απλά να μην μπορεί να πληρώσει την μετακίνησή του για να ψηφίσει.

Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού είναι πλήρως αηδιασμένοι από τους πολιτικάντηδες, γεγονός που το σεβόμαστε και το συμμεριζόμαστε. Δεν του δίνεται, άλλωστε, και η κατάλληλη πληροφόρηση ώστε να αντιληφθεί τις επιλογές του, αφού τα κανάλια και οι εφημερίδες αποφασίζουν «δημοκρατικά» να παρουσιάζουν όλες τις απόψεις, πλην της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες, τους οποίους επαναλαμβάνουμε ότι καταλαβαίνουμε, είναι ότι πρώτον υπάρχει μία διαφορετική επιλογή, μακριά από τον πολιτικάντισμό, τα ψέμματα, τα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση και δεύτερον ότι το πολιτικό σύστημα χαίρεται με την αποχή,αφού αυτή διασφαλίζει ότι για την κυβέρνηση θα αποφασίζουν μονάχα οι κομματικοί στρατοί τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/odhghsan-ton-kosmo-sthn-apochh-gia-na-swsoun-to-politiko-tous-sarkio#ixzz3mT0AddlN

Exit mobile version