Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Βάρεσε» διάλυση η ψοφοδεξιά: Πάνε άρον – άρον σε συνέδριο για να αναδείξουν το νέο πολιτικό πτώμα

«Βάρεσε» διάλυση η ψοφοδεξιά: Πάνε άρον - άρον σε συνέδριο για να αναδείξουν το νέο πολιτικό πτώμα

Μόλις χθες γράφαμε ότι στη ΝΔ έχουν βγει ήδη τα «μαχαίρια» μετά από την ήττα της ψοφοδεξιάς στις εκλογές. Τελικώς δεν προλάβαμε να γράψουμε περί του παρασκηνίου και επιβεβαιωθήκαμε, αφού ο Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τον Παπαμιμίκο και η συζήτηση δεν είχε να κάνει με τις ΜΚΟ του δεύτερου, αλλά με την έναρξη των διαδικασιών της διαδοχής.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο Μεϊμαράκης ζήτησε από τον Παπαμιμίκο να ξεκινήσει τις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος. Με την έναρξη των διαδικασιών, θα κληθούν όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι πρόεδροι, να υποβάλλουν αίτηση, θα συγκροτηθεί Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και η εκλογή του νέου αρχηγού από τη βάση, χωρίς όπως φαίνεται να γίνει στο ενδιάμεσο έκτακτο συνέδριο, πιθανολογείται ότι θα διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου.

Όπως επίσης αναφέρεται ενδιαφέρον  εκδηλώνουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Νίκος Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη , Βασίλης Κικίλιας, από την οικογένεια Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας , το σκέφτεται ο Κώστας Αγοραστός και πιθανόν ο Μάκης Βορίδης. Ο ίδιος ο Μεϊμαράκης το σκέπτεται, ενώ Καραμανλής και Σαμαράς δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Κοινώς, το μέλλον της ΝΔ προδιαγράφεται ζοφερό, αφού τα πρόσωπα που εμφανίζονται ως διεκδικητές του θρόνου, θυμίζουν κωμικές ταινίες του Χόλιγουντ και αναμένεται να πάνε τη ΝΔ στο 2%, εκεί δηλαδή που ήθελε τη ΝΔ ο Σαμαράς και η συμμορία του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/barese-dialush-h-psofodejia-pane-aron-aron-se-sunedrio-gia-allagh-hgesias#ixzz3mT9cKrmf

Exit mobile version