Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει το μάρμαρο… Συγνώμη, το Μέγαρο!

Ο Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει το μάρμαρο... Συγνώμη, το Μέγαρο!

Όταν φτιάχτηκε το Μέγαρο Μουσικής με πρώτο και καλύτερο τον μεγαλοεκδότη Λαμπράκη (του οποίου η πορεία είναι γνωστή), δεν φτιάχτηκε με χρήματα των μεγαλοκαρχαριών που είχαν την ιδέα αλλά με κρατικές επιχορηγήσεις και σειρά δανείων από τις τράπεζες.

Ένα Μέγαρο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε άκρως προνομιακό σημείο, και που εδώ και χρόνια δεχόταν ακατάπαυστη ροή χρημάτων, ιδιαίτερα όσο ζούσε ο Λαμπράκης, για ευνόητους φυσικά λόγους… Από τότε όμως που ο Λαμπράκης αποδήμησε εις Κύριον, μια η οικονομική στενότητα λόγω κρίσης, μία η μείωση των χορηγιών, μία το κλείσιμο της κάνουλας των τραπεζών λόγω των εξωτερικών ελέγχων έφεραν στην επιφάνεια τα ταμειακά αδιέξοδα του Μεγάρου.

Με τα δάνεια να έχουν εκτοξευθεί στα 229.277.251 ευρώ, η διοίκηση του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών γνωστοποιεί προς πάσα κατεύθυνση πως αν δεν συρρεύσει ζεστό χρήμα το Μέγαρο θα κατεβάσει τα ρολά. Από ποιον όμως ζητούν να πληρώσει όλα αυτά τα χρήματα; Να φορτωθεί το χρέος ο λαός, ο συνταξιούχος, ο άνεργος; Αν καλυφθεί το τεράστιο έλλειμμα του Μεγάρου από το Δημόσιο, πώς θα πληρωθεί από τον ελληνικό λαό;

Έχει γίνει ποτέ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος για το πού πήγαν αυτά τα 230 εκατ. ευρώ; Πώς θα γίνει εφικτό να μην παράγει το Μέγαρο Μουσικής νέα χρέη και να αποπληρώσει τα παλιά; Διότι καλό είναι μια χώρα να έχει στέγες πολιτισμού, αρκεί τόσο το βάρος της ψυχαγωγίας μιας ανώτερης κυρίως τάξης να μην πέφτει στην πλάτη του λαού, όσο και να φροντίζουν οι ιθύνοντες να εξασφαλίζεται η οικονομική αυτοτέλεια και τα έσοδα να καλύπτουν τα έξοδα λειτουργίας.

Υ.Γ. Η Εθνκή Αντιπολίτευση ξεκίνησε το έργο της , που είναι να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα που δεν είναι και λίγα, αλλά και να προτείνουμε λύσεις. Αυτή την εντολή μας έδωσε ο λαός και αυτήν θα υπηρετήσουμε μέχρι την επόμενη, που θα είναι η διακυβέρνηση της χώρας υπό τον Αρχηγό μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκο!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ellhnikos-laos-kaleitai-na-plhrwsei-to-marmaro-sugnwmh-to-megaro#ixzz3malmgyIX

Exit mobile version