Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική πρόκληση: Η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ κάλεσε την Τουρκία να φυλάξει τα σύνορα της Πατρίδας μας!

Ανθελληνική πρόκληση: Η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ κάλεσε την Τουρκία να φυλάξει τα σύνορα της Πατρίδας μας!

Το γεγονός ότι οι ξένοι τοκογλύφοι θεωρούν τη χώρα ως ένα αναλώσιμο προτεκτοράτο χωρίς καμία εθνική κυριαρχία, το έχουμε καταλάβει προ πολλού. Επίσης έχουμε καταλάβει ότι οι εγχώριοι πολιτικάντηδες ουδέποτε έδειξαν τον παραμικρό σεβασμό στην έννοια της Εθνικής Κυριαρχίας, γεγονός που φάνηκε έκδηλα ήδη από την εποχή του Σημίτη με το «ευχαιριστούμε τους αμερικανούς» στην Κρίση των Ιμίων και έφτασε μέχρι σήμερα με την άγνοια Τσίπρα περί ύπαρξης θαλασσίων συνόρων.

Ιδιαιτέρως στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, τόσο το Πασόκ, όσο και η ΝΔ, όσο και σήμερα η συγκυβέρνηση Σανέλ, έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν, αλλά ούτε και θέλουν να αντιμετωπίσουν τις ορδές των λαθρομεταναστών, που καθημερινά εισέρχονται στη χώρα. Και, φυσικά, δεν θέλουν διότι σε αυτούς βλέπουν τους μελλοντικούς ψηφοφόρους τους, οι οποίοι θα τους ψηφίζουν όταν οι Έλληνες θα τους έχουν πάρει χαμπάρι και θα τους έχουν απαξιώσει πλήρως.

Τα παραπάνω είναι λίγο πολύ γνωστά, όμως από αυτά μέχρι την προσβολή που επεφύλαξε στην Ελλάδα η Μέρκελ, υπάρχει μία απόσταση. Στην διάρκεια, λοιπόν, κοινών δηλώσεων με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Γιούχα Σίπιλα, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, η Μέρκελ είπε:

«Έχουμε την εντύπωση ότι η συνολική διαδικασία με τους πρόσφυγες εξελίσσεται άτακτα. Πρέπει, όμως, να τα καταφέρουμε -και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε πεπεισμένοι, και για αυτό πάντα λέω ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά φυσικά χρειαζόμαστε δείγματα τάξης και σε αυτά περιλαμβάνεται και η επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων, η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων. Και αυτό δεν θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε μόνοι μας. Μόνη της η Ελλάδα, χωρίς την στήριξη της Τουρκίας, δεν μπορεί να το κάνει».

Η Μέρκελ, λοιπόν, θεωρεί καταρχάς ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της. Αυτό είναι εν μέρει σωστό, ελέω των πολιτικάντηδων που προωθούν στην κυβέρνηση οι διεθνείς τοκογλύφοι, αλλά και στην καταστροφή (και σε έμψυχο υλικό, αλλά και σε υλικοτεχνικές υποδομές) που έχουν υποστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας από το Μνημόνιο. Τα παραπάνω, όμως, κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν από τους πολιτικάντηδες ως μοχλός πίεσης για χαλάρωση της λιτότητας, τουλάχιστον στο θέμα της Εθνικής Ασφάλειας, που εν τέλει απασχολεί και τους Ευρωπαίους «εταίρους» μας.

Αντί, όμως, για αυτό, η πρόταση της Μέρκελ δεν περιλαμβάνει τα απαραίτητα κονδύλια για τον εξοπλισμό της χώρας, αλλά βάζει «τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα». Ανοίγει δηλαδή τον δρόμο για την «φύλαξη» των συνόρων από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, προωθεί δηλαδή την τουρκική επιθετικότητα.

Βεβαίως δεν νομίζουμε η δήλωση αυτή της Μέρκελ να ήταν μία απλή πολιτική ανοησία, η οποία προήλθε από άγνοια των διεκδικήσεων της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας ή του γεγονότος ότι το τουρκικό παρακράτος συντονίζει και ελέγχει την διακίνηση των λαθρομεταναστών. Επίσης δεν μπορεί να μην ξέρει το γεγονός ότι η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνικότητα συγκεκριμένων ελληνικών νησιών, με το βλέμμα της στην υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Ως εκ τούτου, η δήλωση της Μέρκελ οφείλει να θορυβήσει τους Έλληνες για τις προθέσεις των δανειστών και να τους αφυπνίσει ως προς την δουλοπρέπεια των εγχώριων πολιτικάντηδων, οι οποίοι θα μας καταντήσουν επαρχία της Τουρκίας.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-h-architokoglufos-merkel-kalese-thn-tourkia-na-fulajei-ta-sunora-t#ixzz3matOIku7

Exit mobile version