Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εάλω η Ελλάς από τους λαθρομετανάστες

Εάλω η Ελλάς από τους λαθρομετανάστες

Άρθρο της εφημερίδας “Εμπρός”

Η κατάσταση που έχουν επιβάλει στην χώρα, αριστεροί του τύπου Πανούση και Τασίας και δεξιοί τύπου «Άδωνις» και Σαμαρά, αλλά και φεντεραλιστές τύπου Πάγκαλου, είναι απερίγραπτη… Δεν υπάρχει κοινόχρηστος χώρος στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, που να μην είναι στημένες σκηνές από λαθρομετανάστες. Κοιμούνται στα πεζοδρόμια, στις εισόδους των σπιτιών μας. Αφοδεύουν στα δέντρα και στις πρασιές. Βρωμούν και ζέχνουν οι πλατείες και τα παρκάκια μας, από την μυρωδιά του ταλαιπωρημένου και άπλυτου ανθρώπου και από τα «δώρα» των σωματικών αναγκών τους. Τα παγκάκια έχουν όλα καταληφθεί, και οι πεζόδρομοι επίσης. Η κατάσταση αυτή δεν είναι πια προνόμιο μόνο της Αθήνας, αλλά και δεκάδων νησιών και παραθαλάσσιων πόλεων.

Σε αυτούς τους δρόμους και γειτονιές όμως, εμείς μεγαλώσαμε. Οι αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, ξεσκίζονται βίαια από τις ορδές παράνομων. Εμείς αδυνατούμε να βγάλουμε βόλτα τα παιδιά μας και τους ηλικιωμένους μας. Αλλά οι αριστεροί καθεστωτικοί της Εκάλης, Κολωνακίου της Καστέλας και της Βούλας ή της Μυκόνου, μπορούν. Ο πλούτος της πολυπολιτισμικής επίθεσης στη χώρα, είναι φαίνεται, τόσο πολύτιμος που οι αριστεροί κυβερνώντες και οι δεξιοί συνεργάτες τους δεν θέλουν να τον κρατήσουν για λογαριασμό τους αλλά τον παρέχουν απλόχερα, στον λαουτζίκο και τις συνοικίες του. Οι ολιγαρχικές κάστες συμπάσχουν με την δυστυχία… υποστηρίζουν την φτώχεια και την ανέχεια… των άλλων… Καλή η αντίσταση, αλλά για την άλλη γειτονιά… εκείνοι κρατάνε τις δηλώσεις συμπαράστασης στα κανάλια κι εμείς ο λαουτζίκος κρατάμε το κεφάλι μας από την απόγνωση και την μύτη μας από την βρώμα.

Οι λαθρομετανάστες επελαύνουν. Γεμίζουν πάρκα, πλατείες, παγκάκια, πεζοδρόμια, ακάλυπτους χώρους. Και οι άνθρωποι αυτοί, δεν έρχονται τυχαία στην Ελλάδα. Δεν πήραν τον δρόμο κι όπου τους βγάλει, όπως προσπαθεί το διεθνές σύστημα να μας πείσει. Έρχονται οργανωμένα, με οδηγίες και σχέδιο. Έχουν επάνω τους ειδικούς χάρτες και χαρτιά με οδηγίες και σημεία συναντήσεων. Είναι πια η στιγμή να ξυπνήσουμε όλοι και να απαιτήσουμε από τις αρχές να μας προστατεύσουν. Όποιος μιλάει για εγκληματικότητα, δημόσια υγεία, κρατική ασφάλεια, ή απλά το δικαίωμά του για να διαχειρίζεται ο ίδιος την χώρα του και να κάνει βόλτα στη πλατεία του, είναι «λαϊκιστής» και εισπράττει την καθόλου λαϊκιστική αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένη και δημοκρατικά λαμπερή απάντηση «και τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε;;»

Όχι κυρίες και κύριοι του ολιγαρχικού τόξου. Όχι μυαλοπλυμμένοι οπαδοί της σφαλιάρας και της τηλεοπτικής θρησκείας. Να μην τους σκοτώσουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατάξετε –γιατί αυτό κάνετε εσείς- τους μπουκωμένους από προνόμια Ευρωβουλευτές σας, να υποστηρίξουν τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο.

Να παρουσιάσουμε ένα ενιαίο μέτωπο, να διεκδικήσουμε την υποστήριξη κι άλλων Ευρωπαίων βουλευτών και να περάσουμε επιτέλους μέτρα που θα διαχειριστούν πραγματικά το πρόβλημα:
1. Κατάργηση του κανονισμού 604/2013 που αφορά στις πρώτες χώρες εισόδου.
2. Συνολική επανεξέταση της συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ»
3. Φύλαξη των συνόρων μας από τον στρατό, μέτρο που εφάρμοσαν μόλις αυξήθηκε η είσοδος λαθρομεταναστών και η Γερμανία και η Ουγγαρία και η Σερβία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
4. Δημιουργία χώρων υποδοχής στην Τουρκία (hot spots συνεργασίας ΟΗΕ & Ε.Ε.) όπου θα εξετάζονται όλες οι αιτήσεις ασύλου.
5. Προώθηση στην Ε.Ε. αποκλειστικά όσων πληρούν τα κριτήρια, ταξιδεύοντας νόμιμα, συντεταγμένα και με ασφάλεια.
6. Άμεση επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής των υπολοίπων.

Δεν τα έχετε ξανακούσει αυτά τα μέτρα; Δεν τα ξέρετε, διότι αποκλείσατε από το debate τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Και η συζήτηση με τους υπόλοιπους κινήθηκε κυρίως, στο ποιος έχει φάει τα περισσότερα χρήματα και ποιος είχε τους περισσότερο αποτυχημένους συνεργάτες και πολιτικές… Σήμερα βιώνουμε μιαν Ελλάδα σε κατάσταση εισβολής. Μιαν Ελλάδα που την καταπίνει σταθερά και γρήγορα, η λαθρομεταναστευτική εισροή. Το κράτος παλεύει να μας κάνει να το δεχτούμε. Η Ε.Ε. παλεύει να μας κάνει να το δεχτούμε. Τα κανάλια παλεύουν να μας κάνουν να το δεχτούμε. Η συνείδησή σας όμως τι λέει; Η Ελληνική ψυχή σας, τι λέει; Το βράδυ όταν βγαίνουν τα παιδιά σας βόλτα, το μυαλό σας τι σας λέει;

Ας στηρίξουμε την Χρυσή Αυγή και ας μην συνεχίζουμε να αφήνουμε ανοχύρωτη την Ελλάδα μας. Μην αφήνετε την προπαγάνδα των «προοδευτικών» και «φιλελεύθερων» να σας πείσει. Το εύκολο είναι να θέλετε να νοιώσετε υπεράνω κινδύνων και προβλημάτων… να κρύψετε το κεφάλι στην άμμο και να κατηγορήσετε εμάς, σαν ακραίους κι άκαρδους. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι όταν η στρουθοκάμηλος βουτάει το κεφάλι στην άμμο, έρχεται ο κυνηγός και ανενόχλητος της κόβει το λαιμό… Προσέξτε. Σκεφτείτε. Μήπως μετά την κάλπη, βρεθούμε σαν Έθνος μπροστά στην γκιλοτίνα και το τελευταίο πράγμα που ακούσουμε είναι «Αλλάχου Ακμπάρ»…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ealw-h-ellas-apo-tous-lathrometanastes#ixzz3mayJ5h8T

Exit mobile version