Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόφαση – τραγέλαφος από την Σύνοδο Κορυφής: Έρμαιο στους λαθρομετανάστες αφήνει την Ελλάδα η Ευρώπη των τοκογλύφων

Απόφαση – τραγέλαφος από την Σύνοδο Κορυφής: Έρμαιο στους λαθρομετανάστες αφήνει την Ελλάδα η Ευρώπη των τοκογλύφων

Μας είχαν ζαλίσει κυριολεκτικά σχετικά με την πρόταση Γιούνκερ για τους λαθρομετανάστες. Ολόκληρη η προεκλογική συζήτηση γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης περιεστράφη γύρω από την υλοποίηση αυτής της προτάσεως. Τελικώς χθες στην Σύνοδο Κορυφής η πρόταση αυτή επικυρώθηκε, γεγονός που σύντομα θα παρουσιάζεται ως «τεράστια επιτυχία» από τους κυβερνώντες.

Ας δούμε εν τάχει τι περιλαμβάνει η χθεσινή απόφαση της Συνόδου Κορυφής:

Φυσικά, δεν υφίσταται κανένας λόγος για πανηγυρισμούς εκ μέρους των κυβερνώντων, αφού το μέτρο, για το οποίο τόσος ντόρος έγινε, αφορά λιγότερους από τον αριθμό λαθρομεταναστών που έφτασαν στην Ελλάδα μόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρέθεσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης τον μισό Σεπτέμβριο μας… προτίμησαν 78.000 λαθρομετανάστες, άρα 5.200 την ημέρα. Και αυτά είναι «επίσημα» στοιχεία, δηλαδή σίγουρα έχουν μία μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα.

Επιπλέον των παραπάνω, το γεγονός ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται σε εθελοντική και όχι σε υποχρεωτική βάση, σημαίνει ότι τα κράτη που έδειξαν μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση, ουσιαστικά δεν θα πάρουν κανένα λαθρομετανάστη στο έδαφός τους. Αυτό, με λίγα λόγια, σημαίνει ότι δεν πρόκειται να απομακρυνθούν ούτε αυτές οι 50 χιλιάδες, αφού και τα υπόλοιπα κράτη, εν τέλει θα «κάνουν πίσω» όταν θα δουν τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apofash-tragelafos-apo-thn-sunodo-korufhs-ermaio-stous-lathrometanastes-afh#ixzz3mdzNOLm8

Exit mobile version