Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιπρόεδρος Κομισιόν: Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που ψάχνουμε λύση για τους λαθρομετανάστες!

Αντιπρόεδρος Κομισιόν: Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που ψάχνουμε λύση για τους λαθρομετανάστες!

Είδαμε προηγουμένως την απόφαση τραγέλαφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για «ανακούφιση» των χωρών υποδοχής από τους λαθρομετανάστες. Σε κάθε περίπτωση παρότι η πρόταση δεν αποτελεί πραγματικά «ανακούφιση», αλλά μια κίνηση πολιτικαντισμού για επίδειξη, αξία έχει και ο λόγος τον οποίο αυτή ελήφθη.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν , Φρανς Τίμερμανς, ο οποίος είπε: «Αν δεν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, αν δεν είμαστε σε θέση να βρούμε βιώσιμες λύσεις, θα δείτε έξαρση της ακροδεξιάς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο».

Ουδόλως ενδιαφέρονται για τους κατοίκους των ελληνικών νησιών και των ελληνικών πόλεων. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν την κυριαρχία τους επί των ευρωπαϊκών λαών και – κυρίως – των κεντρικών τραπεζών των ευρωπαϊκών κρατών.

Η μοναδική απειλή για αυτή την κυριαρχία είναι η Χρυσή Αυγή και τα εθνικιστικά κινήματα, που γιγαντώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Γι’ αυτό προσπαθούν να βρουν έστω και επιφανειακές «λύσεις» για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Κοινώς: Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε, μιας και για τον φόβο της λύνονται τα προβλήματα στο… πιτς-φυτίλι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiproedros-komision-h-chrush-augh-einai-o-logos-pou-psachnoume-lush-gia-t#ixzz3mfLXyde0

Exit mobile version