Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα δεν ορκίστηκαν… Διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη η συγκυβέρνηση-τσίρκο!

Ακόμα δεν ορκίστηκαν... Διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη η συγκυβέρνηση-τσίρκο!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, λέει η παροιμία. Και η δεύτερη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς!

Έτσι, μετά τον υφυπουργό του… 12ώρου –που πρωτίστως έπρεπε να απομακρυνθεί λόγω… ανορθογραφίας- η… επαγρύπνηση του ΣΥΡΙΖΑ –η αλλιώς «Τμήμα Δικαιωμάτων»- έβαλε στο μάτι και δεύτερον υφυπουργό.

Πρόκειται για τον αρχιπασόκο Μάρκο Μπόλαρη, που τοποθετήθηκε στην θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει η… επαγρύπνηση σε ανακοίνωσή της, ο Μπόλαρης διετέλεσε υφυπουργός Υγείας του 2012 με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο «όταν εξελίχθηκε η φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών» και εκφράζει «την έκπληξη, την απογοήτευση και την αγανάκτησή» για την υπουργοποίησή του, ζητώντας την ανάκλησή της.

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής Νικολόπουλος, απέστειλε επιστολή στον… πρωτοψεκασμένο, ζητώντας του «να συγκληθεί εντός της ημέρας η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, ώστε να συζητήσει και να εκφράσει άποψη για τις επιλογές ή τους αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα». Όπως καταλαβαίνετε, με τη φράση «αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα» εννοεί τον δικό του αποκλεισμό, ζητώντας εξηγήσεις γι’ αυτόν. Προφανώς, ο Καμμένος του είχε τάξει υπουργείο και τον γέλασε.

Εάν όλα αυτά τα ευτράπελα συμβαίνουν μέσα στο πρώτο 24ωρο, φανταστείτε τι έχει να γίνει αργότερα, όταν θα στριμώξουν τα πράγματα, λόγω της ψήφισης των άκρως αντικοινωνικών εφαρμοστικών μέτρων του νέου αριστερού Μνημονίου!

(ΥΓ) 1: Κάθε φορά που αρχίζει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο στοιχηματίζουν για τους προπονητές που δε θα βγάλουν την… παρέλαση (εννοείται της 28ηςΟκτωβρίου). Η νέα συγκυβέρνηση από τα… παλιά, των Τσιπροκαμμένων, θα τη βγάλει την πρώτη παρέλαση, του Οκτωβρίου. Για τη δεύτερη, του Μαρτίου, πολύ αμφιβάλλω!

(ΥΓ) 2: Άλλος με τη… βάρκα μας;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-den-orkisthkan…-dialuetai-eis-ta-ej-wn-sunetethh-h-sugkubernhsh-tsi#ixzz3mgtcEOvf

Exit mobile version