Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτο θράσος από τον «Ποταμάκια»: Διαμαρτύρεται κατά των… δημοσκόπων

Απίστευτο θράσος από τον «Ποταμάκια»: Διαμαρτύρεται κατά των… δημοσκόπων

Το επερχόμενο πολιτικό τέλος του «Ποταμάκια» φαίνεται ότι τον οδηγεί στο να αποθρασύνεται εντελώς. Κατά την ομιλία του στην κλειστή διευρυμένη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματός του χθες στην Βουλή είπε επί λέξει: 

«Αν οι δημοσκόποι έδειχναν την πραγματική διαφορά του 7% ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, οι διαρροές μας θα ήταν πολύ λιγότερες. Κατ’ αυτήν την έννοια η “νίκη” του 6%, από την ήττα του 4% απείχε ελάχιστα και κρίθηκε από παράγοντες που δεν ήταν στο χέρι μας. Η νίκη όμως του 8%-9% ήταν στο χέρι μας και τη χάσαμε».

Ξεχνάει, βεβαίως, ότι μέχρι και την παραμονή των εκλογών όλες οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 5-6%, ποσοστό μεγαλύτερο δηλαδή κατά 25-50% σε σχέση με το τι έλαβε στην πραγματικότητα. Ξεχνάει, επίσης, την απίστευτη αβάντα που είχε από τις δημοσκοπικές εταιρείες και τις συστημικές φυλλάδες, τόσο στις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2014 όσο και στις βουλευτικές τον Ιανουάριο του 2015.

Τότε, που το «Έθνος» του Μπόμπολα έγραφε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το Ποτάμι προσεγγίζει το 15%! Τώρα, βεβαίως, το μόρφωμα αυτό πνέει τα λοίσθια και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να ξαναμπεί στην Βουλή, καθώς οι μέχρι τώρα «σπόνσορες» του Θεοδωράκη θα προσπαθήσουν να βρουν κάποιον άλλον πρόθυμο μεταφορέα των επιθυμιών και των εντολών τους.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-thrasos-apo-ton-potamakia-diamarturetai-kata-twn-dhmoskopwn#ixzz3mlz9DZvS

Exit mobile version