Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το σκέπτεται και ο… μπουμπούκος για αρχηγός της ψοφοδεξιάς

Γράφει ο Αντίοχος

Έτοιμος για όλα είναι ο γραφικός φωνακλάς Μυκονομπουμπούκος, όσον αφορά τη διεκδίκηση της αρχηγικής… πολυθρόνας της νουδούλας!

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, είπε τα εξής: «Την ιστορία την κυβερνά το απρόβλεπτο, τίποτα δεν αποκλείεται. Θα δω όλες τις υποψηφιότητες, θα δω αν υπάρχει κάποιος που με εκφράζει περισσότερο ή όχι, θα σταθμίσω τις δυνάμεις μου και όπως όλοι οι άλλοι, θα αποφασίσω αν θα είμαι εγώ ή θα στηρίξω κάποιον άλλον».

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι δύο… Mykonians δεν χωράνε στη διεκδίκηση: «Σε κάθε περίπτωση, μπορώ να σας πω ότι υποψηφιότητα και εμού και του κ. Βορίδη δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Αυτό, νομίζω, μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας. Μπορεί να μην είναι και κανένας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορούσε να είμαστε και οι δύο. Πιστεύω, αυτό είναι αντιληπτό».

Παράλληλα, με άλλη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ – τώρα βγάζει τα… σπασμένα από τον προεκλογικό αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ, κατόπιν εντολής Βαγγέλα…- ζήτησε να γίνει… τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων μνηστήρων: «Θα ήθελα να δω ντιμπέιτ μεταξύ των υποψήφιων αρχηγών. Θα ήθελα να γίνεται ντιμπέιτ σε πνεύμα ομόνοιας και ψυχραιμίας».

Από το στόμα του και στου Βαγγέλα τ’ αυτί. Μακάρι να γίνει και «ντιμπέιτ», για να ξεφτιλιστεί τελείως το κόμμα-πτώμα της ψοφοδεξιάς!

(ΥΓ): Πώς είπατε; Ο ξεφτιλισμένος την ξεφτίλα δεν την φοβάται; Είναι κι αυτή μια άποψη…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-skeptetai-kai-o-aprobleptos-mpoumpoukos-gia-archhgos-ths-noudoulas.-thel#ixzz3msVu682P

Exit mobile version