Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Από σήμερα που ορκίστηκε η κυβέρνηση, φωτιά στα μπατζάκια μας! Όσοι διαβάσατε τα του σχηματισμού κυβέρνησης γέμισε ο κόσμος ανίκανους, αποτυχημένους και απάτριδες! Ας είμαστε έτοιμοι για όλα και ας στηρίξουμε αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή, καθώς δεν προβλέπεται να εξαντλήσουν την τετραετία οι μνημονιακοί! Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα 

Ξεπέρασε την κυρά Τασία ο Μουζάλας: Θα ανοίξουμε και τα σύνορα στον Έβρο να μπουν όλοι οι λαθρομετανάστες μέσα! ΒΙΝΤΕΟ

Η πραγματική αντιπολίτευση στον κάθε εγκάθετο (είτε δημοσιογράφο είτε μη) που προσπαθεί να μας κάνει μειοψηφία μέσα στην χώρα μας ενδιαφερόμενος μόνο για τους αλλόφυλους και την πολιτική του πεποίθηση είναι η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει είτε τους αρέσει είτε όχι.

Μ.Κ. Βόλος 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κερδίσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο – Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Τα προσωνύμια αποδίδονται στα ιστορικά πρόσωπα όχι τυχαίως. Χρησιμοποιούνται για να τους αποδώσουν μια ιδιότητα την οποία είχαν όταν ζούσαν αλλά και για να βοηθήσουν στο να θυμούμαστε το συγκεκριμένο πρόσωπο και μετά θάνατον ώστε να μην λησμονηθεί στα βάθη των αιώνων της ιστορίας. Ο Νικηταράς έσφαζε τους τούρκους με τόση μανία ώστε έσπαζαν τα σπαθιά από τα χτυπήματα και στο τέλος της μάχης πάθαινε αγκύλωση και έπρεπε να του αλείψουν την παλάμη με λάδι ώστε να ανοίξει για να αφήσει το σπαθί. Άξια λοιπόν λέγετε και ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ. Είναι ένα προσωνύμιο που μας βοηθάει να μην λησμονούμε τον μεγάλο αυτόν αγωνιστή. Δυστυχώς τα τελευταία 41 χρόνια η Ελληνική παιδεία, η εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες καθώς και τα βιβλία έχουν υποστεί ευτελισμό σε βαθμό κακουργήματος. Την ευθύνη φέρουν η εκάστοτε κυβέρνηση με τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και οι καθηγητές και οι “κύριοι” της ακαδημίας όπως επίσης και όλοι αυτοί που γράφουν τα βιβλία. Να σημειωθεί ότι η επιτροπή που ελέγχει τα βιβλία της μέσης εκπαίδευσης είναι στην ουσία μια κλίκα εδώ και χρόνια. Προς ενημέρωση των γονέων με παιδιά που φοιτούν στην δευτέρα γυμνασίου να ενημερώσω ότι στο βιβλίο της ιστορίας ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (εκδόσεις Διόφαντος που είναι του “εθνικού ευεργέτη” Μπόμπολα) στο τρίτο κεφάλαιο, παράγραφος 5 : Η βυζαντινή εποποιΐα. Επικοί αγώνες και επέκταση της Αυτοκρατορίας όπου μιλάει για τον Βασίλειο το Β΄ δεν αναφέρεται πουθενά το προσωνύμιο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ. Ο Αυτοκράτορας αυτός έμεινε στην Ιστορία ως Βουλγαροκτόνος λόγω της υποταγής των Βουλγάρων που πέτυχε μετά από σκληρές μάχες. Τους τύφλωνε και τους έστειλε στον ηγέτη τους Σαμουήλ ο οποίος μην μπορώντας να αντέξει το θέαμα πέθανε. Υπάρχει λοιπόν εκτός των άλλων μειοδοτικών ενεργειών κατά της Ελληνικής παιδείας και μια σκόπιμη αποσιώπηση σε συγκεκριμένα προσωνύμια τα οποία δεν αναφέρονται προφανώς για λόγους μεταμοντέρνου αντιρατσισμού που θέλουν όλοι αυτοί οι αριστεροί και ψευτοαριστεροί ή ψευτοδεξιοί να περάσουν στα παιδιά μας. Μη τυχόν και μάθει η νέα γενιά τις λέξεις ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ και ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ. Ντροπή! Άλλωστε ψηφίστηκε και το αντιρατσιστικό, ο Κοτζιάς χορεύει αγκαλιά με τους Τούρκους, στην Θράκη το Τουρκικό προξενείο είναι κράτος εν κράτη και πάει λέγοντας. Πως λοιπόν ο Νικηταράς να παρουσιάζεται ως Τουρκοφάγος στο βιβλίο; Αν την επόμενη έκδοση του βιβλίου επιμεληθούν Φίλης και Αναγνωστοπούλου και λοιποί εθνομηδενιστές και ανθέλληνες είμαι σίγουρος πως ο Νικήτας Σταματελόπουλος θα αναφέρεται ως Τουρκόφιλος και όχι Τουρκοφάγος. Γι’ αυτό αγαπητοί γονείς ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο ιστορίας του παιδιού σας. Ας μην επιτρέψουμε τον εσκεμμένο αφελληνισμό της συνείδησης της νέας γενιάς. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι η Χρυσή Αυγή να  κυβερνήσει και ΟΛΑ τα βιβλία της ιστορίας μας να είναι βιβλία ΙΣΤΟΡΙΑΣ και όχι ημιμάθειας και ανθελληνισμού.

Μετά τιμής
Γιώργος Κ. Φαρμακοποιός
Θεσσαλονίκη 

Έρχονται τα πρώτα μνημονιακά μέτρα: Αγρότες και νησιά στο στόχαστρο!

Μα καλά αυτοί που ρίχνουν τόσα χρόνια λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής και επινοούν σενάρια διάλυσης και διάσπασης, δεν κουράστηκαν; Χαρά στο κουράγιο τους… Από προσωπική εμπειρία, επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετά στελέχη του κόμματος από κοντά, ενημερώνω άπαντες το εξής: Πιο ενωμένη και σφυρηλατημένη στα δύσκολα οικογένεια από την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει! Και ενωμένοι ως γροθιά θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μέχρι την τελική Νίκη. Και για όλα τα αποκόμματα και τους πληρωμένους δημοσιογραφίσκους που βλέπουν την πλάτη μας μία συμβουλή έχω μόνο: ΞΥΔΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-27-septembriou-2015#ixzz3mtRo7Dlq

Exit mobile version