Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Καβάλα, Δράμα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Καβάλα, Δράμα

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών 5 μέρες μετά τις εκλογές (και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι προεκλογικός), στην ομιλία του συναγωνιστή και Βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού. Τον ομιλητή προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών, συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής ο οποίος τόνισε ότι, ο Γιάννης Λαγός είναι ένας Χρυσαυγίτης αφοσιωμένος στις ιδέες και τις αξίες του εθνικισμού.

Ακολούθως και καταχειροκροτούμενος από το πολύ θερμό κοινό πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος τονίζοντας ότι το 7% είναι μια συνειδητή επιλογή στις αρχές και τις αξίες της Χρυσής Αυγής, αυτό άλλωστε υποχρεώθηκαν να παραδεχθούν και τα κοράκια της δημοσιογραφίας. Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η περαιτέρω αφύπνιση της Ελληνικής κοινωνίας βγάζοντας ακόμη περισσότερους Έλληνες από τα σπίτια τους σε μια Εθνική Αντίσταση ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας και τα εθνοκτόνα μνημόνια.

Η Χρυσή Αυγή, τόνισε, είναι το μόνο κίνημα που μπορεί να εκπροσωπήσει τον Έλληνα εργάτη, τον αγρότη, το μόνο κίνημα που μπορεί να εισχωρήσει στον συνδικαλισμό και να εκπροσωπήσει επάξια διάφορες κοινωνικές ομάδες όπως έχει κάνει μέχρι τώρα με τον ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ ή με το Σωματείο στην Ν.Ε.Ζ Περάματος. Η Χρυσή Αυγή, είπε καταχειροκροτούμενος , είναι ενάντια εκεί που κανείς άλλος δεν τολμά, είναι ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας, γιατί δυστυχώς ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή υπάρχει που αντιστέκεται. Ο κοινοβουλευτικός ρόλος της Χρυσής Αυγής τόνισε, είναι αυτός της Εθνικής Αντιπολίτευσης αφού οι υπόλοιποι μαζί ψηφίζουν τα μνημόνια και τους εθνοκτόνους εφαρμοστικούς νόμους.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους απλούς συναγωνιστές που επειδή και μόνο ήταν εθνικιστές διώχθηκαν και φυλακίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες κράτησης, τους ζητήθηκε να ψευδομαρτυρήσουν εναντίον του ίδιου ή του Αρχηγού αλλά αυτοί προτίμησαν την φυλακή. Γι αυτούς τους ανθρώπους νιώθει ιδιαίτερη υπερηφάνεια και τιμή που τους έχει γνωρίσει. Είναι Άντρες με όλη την σημασία της λέξης. Το μεγάλο κέρδος της Χρυσής Αυγής, τόνισε κλείνοντας, είναι όλοι αυτοί οι απλοί άνθρωποι που με ανιδιοτέλεια προσφέρουν τα μέγιστα στον αγώνα.

Ομιλία στην Τ.Ο. Καβάλας για την πολιτική εκτίμηση της εκλογική μάχης. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία αναφέροντας ότι ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών είναι η Χρυσή Αυγή που με όλο αυτόν τον πόλεμο εναντίον της μπόρεσε και κράτησε τα λάβαρα ορθά και κατέκτησε με την αξία της την τρίτη θέση στην ψυχή του Ελληνικού λαού.

Σημείωσε ότι ο νομός Καβάλας είχε άνοδο της τάξης του 0,7% σε όλο τον νομό αλλά εντός της πόλης της Καβάλας που είναι μια δύσκολη πόλη είχε άνοδο άνω του 1%. Υπήρξαν περιοχές και δήμοι όπου το ποσοστό άγγίξε το διψήφιο όπως περιοχή Νικήσιανή, Ζυγός, Νέα Πέραμος. Αξειοσημείοτο είναι το γεγονός ότι προεκλογικό περίπτερο εντός της πόλης και σε κεντρικό σημείο είχε μεγάλη προσφορά αφού εντός μόνο λίγων ημερών διανεμήθηκαν παραπάνω από 10.000 ενημερωτικά φυλλάδια. Τόνισε πως αξίζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συναγωνιστές και στις συναγωνίστριες που κάτω από αντίξοες συνθήκες αψήφησαν την κούραση, την τρομοκρατία και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό τον αγώνα στο νομό μας, ενημερώνοντας τους Έλληνες σε κάθε γωνιά, σε κάθε σπίτι, για τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Κλείνοντας επεσήμανε ότι ο αγώνας συνεχίζεται με αμειώτη ένταση μέχρι την τελική ΝΙΚΗ, δηλαδή την επικράτηση του Εθνικιστικου κινήματος στην Ελλάδα και τον σχηματισμό μιας Εθνικής Κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής. Η νέα μνημονιακή κυβέρνηση της αριστεράς θα αναγκαστεί να εφαρμόσει το μνημόνιο που θα την οδηγήσει σύντομα στην κατάρρευση τόσο κυβερνητικά όσο και εκλογικά. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης θα μας οδηγήσει σε εκλογική άνοδο στις επόμενες εκλογές που δεν είναι μακριά. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο Δράμας, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, στην προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Αρχικά, ο συναγωνιστής ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους που βοήθησαν ώστε το Κίνημα να γίνει η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και η μόνη πραγματική Εθνική αντιπολίτευση. Επίσης, έγινε λόγος για τη φίμωση και την παρακρατική τρομοκρατία, τα οποία όμως δεν πέτυχαν τον στόχο τους καθώς η Χρυσή Αυγή εισήλθε στη βουλή πιο ισχυρή έχοντας πλέον 18 βουλευτές. Επιπλέον, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα τεράστια ποσοστά αποχής που ξεπέρασαν το 40% πανελλαδικά και το 50% στη Δράμα, την γραμμή που έδινε η νοδούλα για το ρημαδοπασόκ και στο νομό Δράμας, που όμως δεν κατάφεραν να στερήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Στη συνέχεια, έγινε αναφορά για την σύγχυση που έχει υποστεί ο Έλληνας ψηφοφόρος, διότι τον Ιανουάριο ψήφισε σύριζα για να σκίσει τα μνημόνια, το Σεπτέμβριο ξαναψήφισε σύριζα για να τα εφαρμόσει και σύντομα θα ξαν’αλλάξει γνώμη με τα νέα μέτρα που θα έρθουν. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, τόνισε ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν ήταν για διαμαρτυρία. Πρόκειται για προτίμηση του προγράμματος για τις πάγιες θέσεις του Κινήματος σε όλα τα Εθνικά θέματα. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει, ο Αγώνας μας συνεχίζεται. Μετά το πέρας της ομιλίας, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn293#ixzz3mvVFeguw

Exit mobile version