Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές

H Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Υπάρχουν φωνές, θα δεχθώ κατ’ αρχήν καλοπροαίρετες, που θεωρούν ότι υποχωρώντας από τις θέσεις τους, αναιρώντας τον εαυτό τους, υποκύπτοντας σε μεθοδεύσεις και εκβιασμούς, θα μπορέσουν οι δυνάμεις των Εθνικιστών να παρεισφρήσουν στο Σύστημα και να το αλώσουν εκ των έσω. Η άποψη αυτή δείχνει άγνοια της Ιστορίας και άρνηση της πραγματικότητας.

Παρ’ ότι είναι βέβαιον ότι το Εθνικιστικό κίνημα έχει υποχρέωση να αρθρώσει λόγο κατανοητό, προσιτό και ειλικρινή, σε αντιστοιχία με τα πραγματικά προβλήματα του Λαού, άμεσα και μακροπρόθεσμα, οι υποτιθέμενοι ελιγμοί απέναντι στο Σύστημα τον μόνο που θα αλώσουν θα είναι το ίδιο το Κίνημα. Δυο παραδείγματα διευκρινίζουν την θέση μου αυτή.

Το πρώτο αφορά τον ολίγων ωρών υφυπουργό Δημήτρη Καμμένο ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω αναρτήσεων σε λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Εξ όσων γνωρίζω, ο βουλευτής των Αν.Ελ. δεν είναι ούτε υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Τι σημαίνει η αποπομπή του; Ότι άτομα που αυτοτοποθετούνται σε μια μειοψηφία της Κοινωνίας και στην ασυμβατότητα της Φύσης, παράνομα εισερχόμενοι οικονομικοί μετανάστες και μια εξωελληνική εθνικοφυλετική κοινότητα, καθορίζουν την υπουργοποίηση ή μη ενός μικρομεσαίου Έλληνα πολιτικού. Σημαίνει ακόμη ότι υπάρχουν επαγγελματίες και ψυχωσικοί οι οποίοι παρακολουθούν τις απόψεις του καθενός και «του την φυλάνε» για την ώρα που θα νομίζει ότι ξεγέλασε το Σύστημα και άγγιξε την εξουσία. Οι δηλώσεις μετανείας δεν συγκίνησαν το Σύστημα αλλά εξευτέλησαν τον «μετανοημένο».

Το δεύτερο παράδειγμα έρχεται από το εξωτερικό. Στις 20 Οκτωβρίου η Μαρίν Λεπέν, Πρόεδρος του Γαλλικού Front National θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης με την κατηγορία της «υποκίνησης σε φυλετικό μίσος». Τον Δεκέμβριο του 2010, κατά τη διάρκεια ομιλίας της ενώπιον κομματικών στελεχών στην πόλη Λυόν, η κυρία Λεπέν αναφέρθηκε στους «Μουσουλμάνους πιστούς που προσεύχονται στον δρόμο» και είπε: «Λυπάμαι, όμως για εκείνους που αρέσκονται στο να μιλάνε για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εάν μιλάμε για κατοχή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την περίπτωση αυτή, καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για μια εδαφική κατοχή» είπε, υπό το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Και συνέχισε: «Πρόκειται για μια κατοχή τμημάτων γης, συνοικιών όπου εφαρμόζεται ο θρησκευτικός νόμος, πρόκειται για μια κατοχή. Σαφώς, δεν υπάρχουν τεθωρακισμένα, δεν υπάρχουν στρατιώτες ωστόσο πρόκειται σίγουρα για μια κατοχή και οι κάτοικοι υποφέρουν από αυτήν».

Οι δηλώσεις της κινητοποίησαν την εξόχως αντιπατριωτική εισαγγελία της Λυόν, και προκάλεσαν αντιδράσεις οργανώσεων κατά της ισλαμοφοβίας. Στις 2 Ιουλίου του 2013 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε την άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας της, ανοίγοντας τον δρόμο για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της. Αντίθετα με τον πατέρα της ο οποίος περνά εδώ και χρόνια την βάσανο των δικαστηρίων για κάθε «μη-πολιτικά-ορθό» σχόλιό του, είναι η πρώτη φορά που η κυρία Λεπέν αντιμετωπίζει την Γαλλική Δικαιοσύνη με αυτήν την κατηγορία. Στον δρόμο προς τις εκλογές του 2017 για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, έφθασε σε ρήξη με τον ιδρυτή του κόμματος στην προσπάθειά της να το αποδεσμεύσει από τα βαρίδια της Ιστορίας του, συμπεριλαμβανομένου του «ακραίου» πατέρα της. Τίποτε όμως, καμία αλλαγή πολιτικής, καμία κυβίστηση, καμία ταπείνωση ακόμη και η συμβολική πατροκτονία δεν πρόκειται να χορτάσουν το θηρίο.

«Εκείνοι που καταγγέλλουν την παράνομη συμπεριφορά των φονταμενταλιστών είναι πολύ πιο πιθανό να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη από τους φονταμενταλιστές που υιοθετούν παράνομη συμπεριφορά. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που ένας πολιτικός ηγέτης οδηγείται στη Δικαιοσύνη επειδή εξέφρασε τα πιστεύω του», δήλωσε η Γαλλίδα πολιτικός αναφορικά με την δίκη. Καλωσορίσατε στην πραγματικότητα, κυρία Λεπέν. Τελικά, το θέμα δεν είναι πώς θα αντισταθεί κανείς στο παρακράτος των επαγγελματιών της anti-fa, αλλά αν θα υπάρχουν «fa» για να τους αντιπαρατεθούν.

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, αντί για άλλη παραίνεση, θα χρησιμοποιήσω μια παροιμία από μια παραδοσιακή κοινωνία, αυτή των Ινδιάνων Απάτσι και οπωσδήποτε μη πολιτικά ορθή: “Είναι προτιμότερο να έχεις λιγότερες βροντές στο στόμα και περισσότερες αστραπές στο χέρι». Μακάρι να πράξουν ανάλογα οι Έλληνες Εθνικιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-meta-tis-ekloges#ixzz3mvWdyYLz

Exit mobile version