Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διάδοχος κυρά Τασίας: Κάθε γειτονιά και ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών – Εξαιρείται η Εκάλη;

Διάδοχος κυρά Τασίας: Κάθε γειτονιά και ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών - Εξαιρείται η Εκάλη;

Γύρω από το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που αποτελεί ταυτοχρόνως και πεδίο αρμοδιότητάς του, μίλησε και πάλι ο διάδοχος της κυρά Τασίας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Την επαύριο της υποσχέσεώς του προς τους δουλέμπορους ότι θα ανοίξει τα σύνορα στον Έβρο για να βρίσκουν ακόμα λιγότερα εμπόδια και να… ανοίξουν οι δουλειές του, ο νέος υπουργός έδειξε τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

Καταρχάς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτη η Χρυσή Αυγή σχετικά με την μετατροπή του εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ στο Λαύριο σε καταυλισμό λαθρομεταναστών. Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε φέρει στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή με σχετική ερώτηση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια, αλλά ουδείς ευαισθητοποιήθηκε, ενώ τώρα βρισκόμαστε ενώπιον ενός εθνικού εγκλήματος.

Στην συνέχεια, όμως, ο υπουργός είπε κάτι ακόμα χειρότερο: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε μικρούς χώρους για να είναι πιο εύκολη η διαχείριση και η επιβάρυνση να μην είναι μεγάλη στους πληθυσμούς»Κοινώς κάθε γειτονιά και ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών. Αυτό, βεβαίως, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την Χρυσή Αυγή, η οποία έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου στους κατοίκους των προαστίων, λέγοντάς τους ότι συντόμως το πρόβλημα θα έρθει στην πόρτα τους.

Όσον αφορά το ότι οι χώροι αυτοί θα είναι «μικροί», αναμένεται ο υπουργός να διαψευστεί από την πραγματικότητα, αφού οι λαθρομεταναστευτικές ροές θα καταστήσουν τους χώρους αυτούς διαρκώς να μεγαλώνουν, μαζί με την εγκληματικότητα που θα μαστίζει πλέον όλες τις γειτονιές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το μεγαλόπνοο σχέδιο του Σύριζα θα εξαιρεθεί η Εκάλη για… ευνόητους λόγους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diadochos-kura-tasias-kathe-geitonia-kai-enas-kataulismos-lathrometanastwn#ixzz3mxS0r3Sf

Exit mobile version