Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΗΕ: 5.000 «πρόσφυγες» φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα… και δεν θα σταματήσουν να έρχονται!

ΟΗΕ: 5.000 «πρόσφυγες» φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα... και δεν θα σταματήσουν να έρχονται!

Γράφει ο Αντίοχος

Εφιαλτικά ήταν τα στοιχεία που έδωσε ο Αμίν Άουαντ, επικεφαλής της διεύθυνσης της UNHCR, η οποία είναι αρμόδια για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική, για το κύμα της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη. Ο Άουαντ μίλησε για 8.000 «πρόσφυγες» -όπως τους ονόμασε- που μπαίνουν καθημερινά στην Ευρώπη, με την πλειοψηφία τους (5.000) να… προτιμά την Ελλάδα.

Και ακόμα πιο εφιαλτικές, ήταν οι προβλέψεις του για το μέλλον: «Δεν βλέπω να υποχωρεί, δεν βλέπω να σταματά. Αν μη τι άλλο, δίνει μία ένδειξη ότι ίσως αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Αναμένουμε ένα κύμα περίπου 500.000 προσφύγων από τη Μοσούλη, εάν ο ιρακινός στρατός επιχειρήσει την ανακατάληψη της πόλης από το Ισλαμικό Κράτος».

Την ίδια ώρα, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) προέβλεψε μια από τα ίδια: «Η προσφυγική ροή αναμένεται να συνεχιστεί στη διάρκεια του χειμώνα, εάν ο καιρός είναι καλός και τα σύνορα παραμείνουν ανοιχτά».

(ΥΓ): Τις ίδιες ασφαλείς προβλέψεις κάναμε κι εμείς προεκλογικά, αλλά οι πολλοί δεν έδωσαν σημασία. Σε λίγο που θα τους «λουστούν» θα τη δούνε τη… γλύκα! Αλλά, «στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα»…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ohe-5.000-prosfuges-ftanoun-kathhmerina-sthn-ellada-kai-de-tha-stamathsoun#ixzz3myb9y3Ee

Exit mobile version