Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιβαλλοντικό σκάνδαλο της Volkswagen: Απούσα η Ελλάδα από τις εξελίξεις για άλλη μία φορά!

Περιβαλλοντικό σκάνδαλο της Volkswagen: Απούσα η Ελλάδα από τις εξελίξεις για άλλη μία φορά!

Πριν από λίγες μέρες βγήκε στη δημοσιότητα το σκάνδαλο με τις ρυπογόνες ουσίες που εξέπεμπαν τα αυτοκίνητα της γνωστής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ήδη οι παραιτήσεις στον γερμανικό κολοσσό πέφτουν βροχή και αναμένονται και πρόστιμα από διάφορες χώρες του κόσμου, τα οποία θα ανέλθουν σε δισεκατομμύρια δολάρια.

Η όλη ιστορία αφορά τα παραπλανητικά δεδομένα, που έδινε το εκάστοτε αυτοκίνητο σχετικά με τους ρύπους τους, ύστερα από σχετικό πείραγμα που είχε γίνει κατά την κατασκευή του. Η αντίδραση υπήρξε άμεση για αυτή την κίνηση της εταιρείας, που έχει σαφή περιβαλλοντικό αντίκτυπο και έτσι η εταιρεία βρίσκεται σε εξαιρετική δεινή θέση.

Που είναι, όμως, η Ελλάδα στην όλη υπόθεση. Προκλητικά απούσα, παρότι οι συριζαίοι μας έχουν ζαλίσει με την δήθεν περιβαλλοντική ευαισθησία τους. Ουδεμία κίνηση έχει γίνει για να διαπιστωθεί εάν αυτό που ισχύει σε τόσες χώρες, ισχύει και στην Ελλάδα.

Βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτε καλύτερο από έναν κρατικό μηχανισμό και μία κυβέρνηση υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα. Από μία κυβέρνηση, η οποία δέχεται να έρχονται, αντί αποζημιώσεως, εκπρόσωποι της Siemens για να κάνουν μαθήματα κατά της διαφθοράς…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periballontiko-skandalo-ths-volkswagen-apousa-h-ellada-apo-tis-ejelijeis-gi#ixzz3mycXWjp6

Exit mobile version