Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Δυτική Αττική, Θάσος

Κατάμεστα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, στην πρώτη συγκέντρωση μετά την πρόσφατη εκλογική μάχη. Αρχικά το λόγο πήρε ο δικηγόρος του Κινήματος, συναγωνιστής Χασιώτης Γιώργος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους ως εκλογικούς αντιπροσώπους και την άψογη λειτουργία τους κατά την εκλογική διαδικασία. Τόνισε ότι οι απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις των τριών τελευταίων ετών μας έχουν πλουτίσει σε εμπειρία και η βελτίωση είναι φανερή, αλλά μένουν πολλά να γίνουν ακόμα στην κατεύθυνση της παρουσίας μας στα εκλογικά τμήματα, αφού ο στόχος είναι να υπάρχει ένας εκλογικός αντιπρόσωπος σε κάθε κάλπη.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης. Ευχαρίστησε με τη σειρά του τους παρισταμένους για τον διαρκή αγώνα και παρουσίασε συνοπτικά τα εκλογικά αποτελέσματα στην Κεντρική Μακεδονία, όπου η Χρυσή Αυγή όχι μόνο σημείωσε ποσοστά ιδιαίτερα αυξημένα, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, αλλά και κινήθηκε σε όλες τις περιοχές υψηλότερα από το μέσο όρο πανελλαδικά. Αυτό, είπε χαρακτηριστικά, δεν έγινε μόνο του, αλλά ήταν αποτέλεσμα σκληρού και επίμονου αγώνα στον τομέα των ενημερωτικών δράσεων.  Κλείνοντας το λόγο πήρε για ένα σύντομο χαιρετισμό ο φίλος του Κινήματος και της Ελλάδας, Jez Turner, του London Forum (Nationalist Think Tank), ο οποίος εξέφρασε το θαυμασμό του για τις επιτυχίες του Λαϊκού Συνδέσμου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωνα. Ο Συναγωνιστής έκανε αναφορά στην μεγάλη εκλογική Νίκη της Χρυσής Αυγής καθώς παρόλη την τρομοκρατία και την φίμωση το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η τρίτη πολιτική δύναμη και η Εθνική αντιπολίτευση. «Όχι στο αριστερό μνημόνιο και τα αντιλαϊκά μέτρα , εμείς θα σταθούμε απέναντι στα Εθνοκτόνα σχέδια των τοκογλύφων με όλες μας τις δυνάμεις» είπε χαρακτηριστικά.

Την Τετάρτη 23/09 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Η ομιλία στο κύριο σκέλος αφορούσε τα αποτελέσματα των εκλογών τα οποία έδειξαν την αύξηση της Χρυσής Αυγής και την ανάδειξή της σε τρίτο κόμμα κάτι που διέψευσε και την παραπληροφόρηση του τελευταίου καιρού και απέδειξε πως η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι εμπιστοσύνη και στήριξη σε ένα καθαρό και αξιόπιστο κόμμα που πρεσβεύει τα πιστεύω και τις επιθυμίες που απλού λαού και όχι των κεφαλαίων και των μνημονίων. Τέλος, η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλνουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn294#ixzz3n1MKp7PJ

Exit mobile version