Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τίναξαν τα πέταλα οι Λαφαζανίστας: Αποκαλούν μα… τον Λαό γιατί τους μαύρισε και ζητούν αλλαγή του!

Τίναξαν τα πέταλα οι Λαφαζανίστας: Αποκαλούν μα... τον Λαό γιατί τους μαύρισε και ζητούν αλλαγή του!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν είναι μόνο ο Λεβέντης που έβριζε τους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν μετά τις εκλογές («ζώα», «ηλίθιοι», κ.λπ.). Τώρα που σταμάτησε να τους βρίζει ο Λεβέντης, άρχισαν να τους βρίζουν τα ψώνια, οι Λαφαζανίστας!

Έτσι, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην… λενινιστική σπίθα τους (που δεν έγινε φωτιά να μας κάψει…), υπό τον… ποιητικό τίτλο «Αυτός ο λαός ο μικρός και μέγας, ο αχρείος και ήρωας», αναγράφονται –μεταξύ των άλλων- και τα εξής:

«Επειδή η νέα Βουλή είναι κατά 90% μνημονιακή και κατά το υπόλοιπο 6% ναζιστική. Επειδή μπήκε στη Βουλή ο Λεβέντης και όχι ο Γλέζος. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου όσο πήρε τον Γενάρη. Επειδή η ΝΔ πήρε περισσότερο από όσο πήρε το Γενάρη. Επειδή η Αριστερά καταποντίστηκε ή έμεινε στάσιμη μετά από ένα ακόμη μνημόνιο. Επειδή η υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου καμιά φθορά δεν προκάλεσε στους υποστηρικτές του. Επειδή, επειδή, επειδή… Τότε ο κόσμος είναι μεγάλος μαλ… Ακολουθώντας την προτροπή του Γκράουτσο Μαρξ «αυτές είναι οι αρχές μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες», μήπως να εκλέξουμε έναν άλλο λαό;».

Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Λαφαζανίστας, κλέψατε προεκλογικά – με την αβάντα του συστήματος- την τρίτη διερευνητική εντολή από την Χρυσή Αυγή (αντί για το… νομισματοκοπείο). Αλλά, όλα κι όλα, δε σας επιτρέπουμε να κλέβετε και τα ποσοστά μας. Κατά 7% είναι… “ναζιστική” η νέα βουλή, κι όχι κατά 6%!

2η) Στην… αλλαγή λαού που ζητάτε, θα τα βρείτε σκούρα! Καθότι, ο «νέος σοβιετικός άνθρωπος» που έφτιαξαν οι πολιτικοί σας πρόγονοι, αποδείχθηκε… αντεπαναστάτης, οι Κουβανοί σύντροφοι ανεμίζουν πλέον… αμερικάνικες σημαίες και η Βόρειος Κορέα πέφτει… μακριά! Αφήστε δε, που δεν έχετε και… σκιστά μάτια!

3η) Με τις υγείες σας και… καλοχώνευτο το μαύρο που σας έριξε ο ελληνικός λαός!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-tinajan-ta-petala-oi-lafazanistas-apokaloun-malaka-to-lao-giati-tous-mau#ixzz3n4H4SNx3

Exit mobile version