Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμπανάκι Καμίνη: “Όλοι στην Αθήνα δουλεύουν για την Χρυσή Αυγή!”

Καμπανάκι Καμίνη: “Όλοι στην Αθήνα δουλεύουν για την Χρυσή Αυγή!”

Συνέντευξη περί της τραγική καταστάσεως που επικρατεί στο κέντρο των Αθηνών και ιδιαιτέρως στην Πλατεία Βικτωρίας έδωσε ο λαθροδήμαρχος Αθηνών στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ.

Θα περίμενε κανείς την ώρα που η πλατεία είναι γεμάτη με εκατοντάδες ανθρώπους και υφέρπει ο κίνδυνος επιδημίας από μεταδοτικές ασθένειες, ο δήμαρχος να εκφράσει τους φόβους του για το βιωτικό επίπεδο των κατοίκων. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε.

«Χθες το βράδυ, στην πλατεία Βικτωρίας, συνεπλάκησαν 400 άνθρωποι και η Αστυνομία έκανε 15 λεπτά να εμφανιστεί. Το καταλαβαίνουμε αυτή τη στιγμή ότι παίζουμε το παιχνίδι των πιο ακραίων κύκλων;»

Όπως δείχνει και το παραπάνω απόσπασμα το πρόβλημα για τον Καμίνη δεν είναι ότι το βράδυ υπήρχε συμπλοκή και κίνδυνος για τους κατοίκους. Το πρόβλημα είναι οι «ακραίοι κύκλοι», που εκείνη την στιγμή δεν ονομάτισε. Παρακάτω ήταν πιο σαφής, λέγοντας: «Το 6ο διαμέρισμα είναι το λίκνο της Χρυσής Αυγής, όλοι δουλεύουν για πάρτη της χωρίς εκείνη να κάνει τίποτα»

Το πρόβλημα, λοιπόν, για τον Καμίνη, αλλά και για ολόκληρο το καθεστώς, δεν είναι τα προβλήματα που βιώνουν οι Έλληνες.

Το πρόβλημα είναι ότι γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή και οι πολιτικάντηδες αισθάνονται απειλή. Αν δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή, τότε θα άφηναν τους Έλληνες στην τύχη τους, όπως έκαναν επί σειρά ετών πριν την είσοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη Βουλή.

Και τι είδους λύση προτείνει ο Καμίνης; Ιδού: «Και πάλι τους λέω: σας διαθέτω χώρο, αλλά και αυτό δεν χρειάζεται, γιατί έχετε άδεια στρατόπεδα. Σας βάζω την υποδομή σε σκηνές, σε τουαλέτες. Θα αναλάβουμε και μεγάλο μέρος της τροφοδοσίας. Βρείτε μας χώρο, ο οποίος υπάρχει. Αυτό λέω εγώ. Τον χώρο να υποδείξουν, να αδειάσει η πλατεία Βικτωρίας και η περιοχή γύρω. Αυτό όμως είναι προϋπόθεση πια. Ο δήμος θα θέσει χώρο υπό την προϋπόθεση – και μπορώ να σας πω υπό την αυτονόητη προϋπόθεση – ότι δεν θα υπάρχει αυτό το αίσχος σε μια γειτονιά της Αθήνας.»

Δηλαδή θα γεμίσει η Αθήνα καταυλισμούς λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα προκαλούν τα ίδια προβλήματα στους κατοίκους με το χάλι της πλατείας Βικτωρίας, απλώς και μόνο για να μην υπάρχουν οι φωτογραφίες της κατάντιας. Επιπροσθέτως θα πληρώνουν οι Έλληνες, μέσω των δημοτικών τελών, τις ιδεοληψίες του Καμίνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paredwse-pneuma-o-lathrodhmarchos-oloi-sthn-athhna-douleuoun-gia-thn-chrush#ixzz3nELxfE77

Exit mobile version