Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπιασε δουλειά ο Ολλανδός τοποτηρητής των τοκογλύφων: Παρέχει “τεχνική βοήθεια” για την αφαίμαξη των Ελλήνων

Έπιασε δουλειά ο Ολλανδός τοποτηρητής των τοκογλύφων: Παρέχει “τεχνική βοήθεια” για την αφαίμαξη των Ελλήνων

Η βρετανική Guardian κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προειδοποιούσε πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας θα είναι ο Μάαρτεν Φερβέι.

Γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς ο εκλεκτός της Κομισιόν συναντήθηκε τους αυλικούς του, αυτούς της προδοτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιάννη Δραγασάκη επισημοποιώντας έτσι την παρέμβαση της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο υπουργείο Οικονομικών.

Στην συνάντηση συμφωνήθηκε η “παροχή τεχνικής βοηθείας” στο υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή η… τεχνογνωσία ώστε να επιτευχθεί καλύτερα η πλήρης αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών.

Η παρέμβαση αυτή της Κομισιόν σε θέσεις και Υπουργεία έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα μιας και οι μνημονιακές κυβερνήσεις της χώρα μας έχουν δεσμευτεί για την πλήρη υποταγή στις επιθυμίες των δανειστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου η Ελλάδα να λάβει το τρίτο πακέτο “διάσωσης” παρέδωσε ουσιαστικά τον πλήρη έλεγχο της και πλέον πρέπει να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για όλες τις αλλαγές που θα προκύψουν στους νόμους πριν καν αυτές οριστικοποιηθούν.

Στην ουσία, ο Μάαρτεν Φερβέι με την παρουσία του στην Αθήνα αποτελεί την εγγυήτρια εκείνη δύναμη προς τους διεθνείς τοκογλύφους για την αφαίμαξη του ελληνικού λαού και το πλήρες ξεπούλημα της Πατρίδας μας σε ξένα και ανθελληνικά συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epiase-douleia-o-ollandos-topothrhths-twn-tokoglufwn-parechei-technikh-boht#ixzz3nGgsunt7

Exit mobile version