Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συσσίτιο μίσους μόνο για λαθρομετανάστες έκαναν οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού

Συσσίτιο μίσους μόνο για λαθρομετανάστες έκαναν οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν η (προ διετίας παρανόμως και αντισυνταγματικώς αποκλεισμένη από κάθε είδους κρατική χρηματοδότηση…) Χρυσή Αυγή επέστρεφε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στους Έλληνες που είχαν ανάγκη, οι καθεστωτικές και οι κομμουνιστικές (αυτές οι δύο έννοιες ταυτίζονται απολύτως…) πατσαβούρες έκαναν λόγο για «συσσίτια μίσους».

Τώρα όμως, που  το… τιμημένο κουκουέ – μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και πιστό όργανο των διεθνών τυράννων- δίνει κάτι ψίχουλα μόνο για λαθρομετανάστες, δεν μιλάει κανείς για «μίσος» και τα τοιαύτα.

Έτσι, οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ  – οι οποίοι κατά περιόδους χρησιμοποιούνται από το καθεστώς και ως… φύλακες της βουλής κι έχουν κυριολεκτικά διαπρέψει στο καθήκον τους αυτό- μοίρασαν τα εξής: «80 κουβέρτες, 20 κούτες με βασικά είδη διατροφής, νερά και αγαθά ατομικής υγιεινής», στους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έχουν τακτοποιηθεί στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

(ΥΓ): Η προσφορά, προσφορά και η τσιγγουνιά, τσιγγουνιά! 520 είναι οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, 80 κουβέρτες τους έδωσαν οι αθεράπευτα σπαγκοραμμένοι! Μια κουβέρτα για κάθε 6-7 άτομα! Όσο για τις κούτες με τα «βασικά είδη διατροφής», είχαν μέσα… φρυγανιές και παξιμάδια!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sussitio-misous-mono-gia-lathrometanastes-ekanan-oi-spagkorammenoi-tou-peri#ixzz3nGhXdTWC

Exit mobile version