Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ;

sxoleia

Ανακοίνωση που στηλιτεύει την απόφαση των Κερκυραίων να αναδείξουν την Χρυσή Αυγή 3η δύναμη στο νησί που είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει μία έδρα εξέδωσε η Ε.Λ.Μ.Ε. Κέρκυρας στην ανακοίνωση λίγο πολύ τονίζουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στα σχολεία οι γονείς  που ψήφισαν Χρυσή Αυγή . 

Είναι τουλάχιστον λυπηρό να διαβάζουμε τέτοιου είδους ανακοινώσεις από «εκπαιδευτικούς» που καλούνται να διδάξουν τα παιδιά μας και να τους προσφέρουν ήθος και γνώση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν προσφέρουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αντιθέτως, γεμίζουν τα σχολεία με κλίμα τρομοκρατίας και εθνικού διχασμού, μεταφέροντας στους αθώους μαθητές την λογική του «διαίρει και βασίλευε».Αποτελούν, φυσικά, εν γνώσει τους, μέρος του νταβατζίδικου συστήματος και του παρασιστικού συρφετού της αιώνιας Αριστεράς, που κρίνει τους πάντες χωρίς να κρίνεται ποτέ η ίδια. Αυτοί, που δεν ξεχνούν τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών και τα εκατομμύρια αθώα θύματα του φασισμού-ναζισμού, στην ουσία διυλίζουν το κουνούπι ενώ καταπίνουν την καμήλα, αφού με τη μεγαλύτερη ευκολία θεωρούν «ιστορικές προσωπικότητες» και λατρεύουν ως θεούς τον Μάο, τον «πατερούλη» Στάλιν που καθάρισε με ευκολία περί τα 20.000.000 αντιφρονούντες, τον Χότζα και την Αλβανία του, τον τούρκικο και σκοπιανό σωβινισμό, που δέχονται να αποκαλούνται τα Σκόπια ως «Μακεδονία» στο βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου. Αυτοί, που διδάσκουν «δημοκρατικό ήθος και συμπεριφορά» στους ΕΛΛΗΝΕΣ μαθητές, παραλείποντας όλως τυχαίως να διδάξουν την Γενοκτονία του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, ας πάρουν τη «δημοκρατία» τους και την επιλεκτική ευαισθησία τους και να την τρίψουν στα μούτρα τους. Δεν είναι τίποτε άλλο, από αυτό για το οποίο κατηγορούν εμάς, δηλαδή κοινοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ του χειρίστου είδους, που όποιος τολμήσει να διαφωνήσει μαζί τους αυτόματα βαφτίζεται εκείνος φασίστας και χρυσαυγίτης. Καταλαβαίνουμε ότι σας πέφτει βαριά η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σας πληροφορούμε όμως ότι αυτό που συμβαίνει είναι μόνο η αρχή. Η Χρυσή Αυγή, όντας πρώτη στις προτιμήσεις της νεολαίας, θα τσακίσει το μονοπώλιο που τόσα χρόνια κατέχετε, παρεισφρέοντας στα σχολεία και επηρεάζοντας τα μυαλά των παιδιών. Τι θα κάνετε μήπως; Κάποιο νέο παιδομάζωμα; Οι 4.059 Κερκυραίοι που εμπιστεύθηκαν τα όνειρά τους στην Χρυσή Αυγή δεν θα απογοητευθούν, όπως κάνουν σαράντα και πλέον χρόνια από τους αριστεροφασίστες. Τολμάτε να κάνετε λόγο για συζητήσεις μέσα στις τάξεις, εσείς οι «δημοκράτες» εφαρμόζοντας ένα ιδιότυπο bullying στους μαθητές που δε γουστάρουν να ακολουθήσουν τα λεγόμενά σας. Οι χρυσαυγίτες όμως δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ σαν τα μούτρα σας! Άλλωστε η αιώνια αριστερά έχει παράδοση στο να φτιάχνει κομματικούς στρατούς, όχι οι Έλληνες Εθνικιστές… Σταματήστε λοιπόν την φθηνή και βρώμικη προπαγάνδα σας, γιατί χτυπάτε σε τοίχο. Δεν θα καταφέρετε τίποτε άλλο, από το να ενώσετε ακόμη περισσότερο σαν γροθιά τους υποστηρικτές του Ελληνικού Εθνικισμού, μέχρι την τελική νίκη.

Y.Γ. : Η  Ένωση Γονέων Κέρκυρας θα Πάρει  θέση για τους μαθητές που τρομοκρατούνται  για τα φρονήματα των γονέων τους;

πηγή

Exit mobile version