Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Αγαπητοί Συναγωνιστές. Χθές το βράδυ στην 3ης Σεπτεμβρίου στο ύψος της τραγικής πλατείας Βικτωρίας μου έσπασαν το αυτοκίνητο. Έκανα το λάθος να έχω αφήσει μερικά λεπτά του Ευρώ σε εμφανές σημείο. Όπως μου είπε ένας εναπομείναν Έλληνας μαγαζάτορας στην πρώην Ελληνική γειτονιά, τα φαινόμενα αυτά είναι καθημερινά. Οι κλοπές περιπτέρων, οικιών, αυτοκινήτων, πεζών, ηλικιωμένων, κινητών τηλεφώνων, καταστημάτων από τους λαθρομετανάστες που έχουν πλημυρίσει το τρίγωνο Ομόνοια, Βικτώρια, Πεδίο του Άρεως είναι πιά εκατοντάδες και σε καθημερινή βάση. Γύρω στα δέκα αυτοκίνητα σπάνε κάθε βράδυ οι παράνομοι μετανάστες για ξεχασμένα κέρματα, τσιγάρα, ακόμη και για χαρτομάντηλα. Το μεγάλο ψεύδος που κρύβουν τα πορνοκάναλα της διαπλοκής και της ρεμούλας που στηρίζουν την κυβέρνηση και τους επίσημους προσκεκλημένους της, τους παράνομους ισλαμιστές είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι παράνομα εγκατεστημένοι στην πλατεία Βικτωρίας δέν είναι Σύριοι πρόσφυγες, αλλά Αφγανοί, Πακιστανοί ακόμα και Μογγόλοι. Οι μεταδοτικές ασθένειες, όπως η ψώρα και ο τύφος είναι πρό των πυλών για τους Αθηναίους. Τα μαχαιρώματα για ναρκωτικά και λεία από κλοπές μεταξύ των Αφγανών είναι ο δικός τους νόμος μόλις πέσει η νύχτα .Οι εθελοντές που ταΐζουν αυτούς τους εισβολείς είναι μέλη ΜΚΟ που τα παίρνουν χοντρά από τον Σόρος και την κυβέρνηση. Ό Λαθροδήμαρχος Καμίνης φυσικά και στηρίζει μέ κάθε τρόπο αυτούς και όχι τους Αθηναίους. Όπως λένε όλοι με ένα στόμα στην περιοχή γκέτο της Βικτώριας, μόνη τους ελπίδα αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, αφού όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί έχουν αποδειχτεί προδότες που μαχαιρώνουν πισώπλατα τους Έλληνες.

Ι.Π.

Το αμερικανάκι ο Τσίπρας παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Αγαπητοί μου φίλοι χαιρετίζω το Κίνημα που εγώ και ο σύζυγος μου ψηφίσαμε. Στο νησί της Σαντορίνης βλέποντας σε σας τους σωτήρες των αδικημένων και ταλαιπωρημένων Ελλήνων! Θάθελα να αναφερθώ στην συμπεριφορά του δημάρχου της Σαντορίνης προς τα παιδιά μας καθότι είμαι μητέρα δυο παιδιών 12 και 5 ετών. Η Σαντορίνη το νησί με τον πλουσιότερο δήμο της Ελλάδος δεν εχει πλέον παιδικές χαρές! Μια πρωτοβουλία του δημάρχου ήταν αντί να αντικαταστήσει τις σπασμένες κούνιες γλίστρες κλπ. να σφραγίσει τις παιδικές χαρές αναρτώντας απέξω την ταμπέλα επικίνδυνες. Η κόρη μου πάει πρώτη γυμνάσιου στο γυμνάσιο των Φηρών πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Μου λέει κάθομαι δίπλα σε ένα παράθυρο έτοιμο να σπάσει και τα γυαλιά να πέσουν πάνω μου τρέμω κάθε φορά που ακούω τον αέρα να φυσάει και δεν φυσάει και λίγο στη Σαντορίνη! Εκτός του ότι λείπουνε 8 καθηγητές στο γυμνάσιο στο λύκειο των Φηρών δεν υπάρχει κανένας και είπανε οι καθηγητές να επιληφθούν οι γονείς για το θέμα να αναλάβουν αυτοί να ενεργοποιήσουν το νωθρό και αργοκίνητο κράτος! Το μόνο που ξέρει ο δήμος είναι να εισπράττει τεράστια κέρδη από την κρουαζιέρα τον τουρισμό γενικά και να μην δίνει τίποτα! Εκτός του ότι δεν εχει νοσοκομείο ένα κέντρο υγείας για πρώτες βοήθειες μόνο νοσοκομείο κλειστό ατυχήματα διπλάσια από πέρυσι καθότι ο δήμαρχος κατάστρεψε πολλούς δρόμους στην προσπάθεια του να τους φτιάξει Εργάζομαι ως συνοδός μιλώ γερμανικά και όταν αναφέρομαι στην πραγματική κατάσταση της Σαντορίνης οι Γερμανοί τρελαίνονται όταν τους λέω ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο!

Α. Κ.
Κοινωνιολόγος

Πλατεία Βικτωρίας – Οι κάτοικοι γιούχαραν τους αντιφασίστες: “Θέλουμε πίσω τις ζωές μας” – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Με την επέμβαση των Ρώσων στη Συρία ανοίγονται μεγάλες γεωπολιτικές ευκαιρίες για τη πατρίδα μας. Φυσικά ας μη περιμένουμε τους αμερικανοπροσκυνημένους της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Αυτοί πλέον σαν ενεργούμενα ξένων δυνάμεων κατοχής. Μόνο μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής μπορεί να συνομιλήσει ισότιμα και με σοβαρότητα προς το συμφέρον του Ελληνικού λαού ώστε να αξιοποιηθεί με κέρδος για τη πατρίδα μας, και όχι να ξεπουληθεί όπως έχουν προγραμματίσει οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-2-oktwbriou-2015#ixzz3nOLdeRaL

Exit mobile version