Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: Εκδικούνται μετά θάνατον τον Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλο που έπεσε εν ώρα καθήκοντος

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: Εκδικούνται μετά θάνατον τον Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλο που έπεσε εν ώρα καθήκοντος

Τον ανθελληνικό του χαρακτήρα και το μίσος κατά των Ενόπλων Δυνάμεων έδειξε για ακόμη μια φορά το ανάλγητο κράτος.

Αυτήν την φορά στράφηκε κατά της οικογένειας του αδικοχαμένου Φώτη Ανδρικόπουλου, του στρατιώτη από την Πάτρα που έπεσε νεκρός πριν από περίπου έναν χρόνο όταν σε άσκηση που του διέταξαν να πραγματοποιήσει εξερράγη όλμος.

Όχι μόνο η πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο δεν βοηθούν την οικογένεια του στρατιώτη που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί οι εκάστοτε Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, αλλά πλέον είναι κλειστές και οι πόρτες του Υπουργού για ακρόαση του πατέρα.

Ο πατέρας του Φώτη Ανδρικόπουλου δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Παρότι έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ. Καμμένο, δεν μας δέχεται στο γραφείο του, με τη γραμματέα του να μας λέει πως προηγούνται 600 ανεκτέλεστα ραντεβού». «Μας παρέπεμψαν μάλιστα στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, του κ. Ήσυχου, ο οποίος δεν ήξερε καν την υπόθεση», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρικόπουλος.

Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε η ΕΔΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, όπως είχε υποσχεθεί η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία, στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη, ενώ το ρατσιστικό κατά των Ελλήνων κράτος τους έκοψε και την πολυτεκνική σύνταξη!

Έτσι συμπεριφέρεται το ανθελληνικό κράτος στους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnes-ekdikountai-meta-thanaton-ton-pezonauth-fwth-andrikopoulo-pou-e#ixzz3nQeSIL6V

Exit mobile version