Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα αναφορικά με υπάλληλο της Γ.Γ. Ενημέρωσης

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα Μέσα η είδηση για έναν υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα με προσβλητικές αναρτήσεις.

Ο εν λόγω υπάλληλος, Πέτρος Κορμικιάρης ουδεμία υπαλληλική ή άλλη σχέση έχει με το κόμμα της Χρυσής ΑυγήςΕπιπλέον, δεν υπάρχει εταιρεία xryshaygh.com, όπως δηλώνει στην κοινωνική ιστοσελίδα του.

Επιπροσθέτως, ο ίδιος στο βιογραφικό του επισημαίνει ότι διορίστηκε το 1991 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και όλες οι διασυνδέσεις του είναι στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, όπως φαίνεται από το προφίλ του δεν έχει καμμία επαφή με οποιοδήποτε μέλος, στέλεχος ή βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Παραθέτουμε από το προφίλ του φωτογραφία από την ομιλία του στην ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας και την βράβευσή του από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αβέρωφ παρουσία του τότε προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Επαναλαμβάνουμε ότι το εν λόγω άτομο, εναντίον του οποίου ήδη έχει κινηθεί διαδικασία παραπομπής ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή.

ΥΓ. Μια εβδομάδα πριν τις πρόσφατες εκλογές όλες σχεδόν οι σελίδες των Χρυσαυγιτών στο facebook έπεσαν από τον κεντρικό διαχειριστή με την αιτιολογία ότι προέβαιναν σε “κηρύγματα μίσους”. Η σελίδα του Π. Κορμικιάρη φυσικά δεν έπεσε, καθώς υποστήριζε την Νέα Δημοκρατία, όπως φαίνεται και σε ανάρτησή του το 2013 όπου αναρωτιόνταν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η δολοφονία στο Κερατσίνι.

Τότε δεν είχε κανένα πρόβλημα να υιοθετήσει πλήρως την ρητορική των σκευωρών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-se-paraplanhtika-dhmosieumata#ixzz3nQixHSns

Exit mobile version