Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2015

Συναγωνιστές, αντικρίζοντας την τραγική κατάσταση που επικρατεί τόσο στην πρωτεύουσα όπου για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες της αυθαίρετης δράσης των αναρχομπαχαλακηδων, με την αρωγή του λαθροδήμαρχου Καμίνη, όσο και στα νησιά, και δεδομένων και των καινούργιων αιματηρών μέτρων που έχουν ως στόχο την αφαίμαξη του Ελληνικού λαού απόρροια του τρίτου μνημονίου της αριστεράς, επιβάλλεται να περάσουμε στην αντεπίθεση .Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει, η Εθνικιστική Ελλάδα θα νικήσει.

Μ.Κ. 

Έρχεται Μνημονιακή καταιγίδα από την Δευτέρα – Δείτε ΟΛΑ τα καταστροφικά μέτρα που θα ψηφιστούν τις επόμενες μέρες!

Είναι δεδομένο  πως καμιά χώρα δεν πάει μπροστά σε καθεστώς άγριας φτώχειας. Επομένως σε τέτοιες περιπτώσεις η διαφθορά και η σήψη θεριεύει. Από την άλλη τα έχεις χαμένα με τον αντισυνταγματικό νόμο Κατρούγκαλου που νομιμοποιεί τους (ψηφίζοντας μαζικά ΣΥΡΙΖΑ)επίορκους του χαώδους Δημοσίου και που κινείται για ακόμη μια φορά φυσικά σε βάρος των έντιμων και εργατικών Ελλήνων συμπολιτών μας. Αυτό είναι το ήθος της δεύτερης πια φοράς αριστεράς.

Σ.Μ. 

Εδώ λαθρομετανάστες, εκεί λαθρομετανάστες, παντού λαθρομετανάστες…

Στις ειδήσεις τα ΜΜΕ της ψευτιάς και της ρεμούλας ανακοινώνουν ότι έρχεται  ο ΕΝΦΙΑ. Αυτό που με τρόπο λένε είναι ότι για να δικαιωθείς έκπτωσης πρέπει να έχεις ξεπεράσει τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης μιας και αν είσαι άνεργος και έχεις λάβει αποζημίωση, εξαιρείσαι. Αυτό ψήφισαν στις εκλογές οι πολίτες και τώρα ήρθε η ώρα για το λογαριασμό. Περίτρανα αποδείχθηκε ότι ο Έλληνας δεν αντέχει την αλήθεια και προτιμά «το μπακαλεύεσθαι» ώστε αν υπάρχει μια περίπτωση να γλιτώσει ο ίδιος και οι άλλοι ας πάνε να πνιγούν. Μέχρι τις επόμενες εκλογές σώπαινε και πλήρωνε.

Π.Ν. 

Ρωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ εναντίον Τζιχαντιστών, αμερικανών και τούρκων στην Συρία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-3-septembriou-2015#ixzz3nSUpMmLZ

Exit mobile version