Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κομιτατζήδες καλούν τον Mr. Tsipra να θυμηθεί τους πολιτικούς του προγόνους

Οι κομιτατζήδες καλούν τον Mr. Tsipra να θυμηθεί τους πολιτικούς του προγόνους

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Έκκληση στα κομιτατζήδικα αισθήματα των πολιτικών του προγόνων –που αιματοκύλισαν την Ελλάδα για να αποσπάσουν την Μακεδονία και την Θράκη από τον εθνικό κορμό-, κάνουν οι βουλγαρο-σκοπιανόφρονες του «Ουρανίου Τόξου» με συγχαρητήριο επιστολή τους προς τον mister Tsipra:

«Αξιότιμε κ. Τσίπρα,

Το Προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας – Ουράνιο Τόξο θέλει να σας εκφράσει τα συγχαρητήρια για την εκλογική νίκη του κόμματος σαςΚαλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Βέβαια τόσο στην προηγούμενη συγχαρητήρια επιστολή που σας στείλαμε τον περασμένο  Ιανουάριο, όσο και σε αυτή, σας τονίζουμε το θέμα της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της Ελλάδας, καθώς επίσης και το ζήτημα των Μακεδόνων πολιτικών προσφύγων του Εμφυλίου Πολέμου.

Το κόμμα μας, από την ίδρυση του δεν έχει πάψει ποτέ να παλεύει και να επιζητεί την αναγνώριση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και την ισότιμη αντιμετώπιση των εθνικά Μακεδόνων σύμφωνά με όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά δεδομένα.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι στη χώρα μας συνυπάρχουν πολλές εθνότητες, κουλτούρες, γλώσσες και πολιτισμοί, διαφορετικοί και όμως ίσοι, με ίσες υποχρεώσεις ως πολίτες, αλλά δυστυχώς με όχι ίδια δικαιώματα.

Ευχόμαστε στο εγγύς μέλλον να υπάρξει ευκαιρία για ένα ουσιαστικό διάλογο.

Με εκτίμηση

Το Προεδρείο του κόμματος των εθνικά Μακεδόνων, ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ».

(ΥΓ): Ποια θα είναι η απάντηση του mister Tsipra; Θα τους απαντήσει με το μυαλό του -που του λέει πως οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοιες πρωτοβουλίες- ή με την καρδιά του –που θέλει να δικαιώσει τους αγώνες των κομιτατζήδικων συμμοριών ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-komitatzhdofrones-kanoun-ekklhsh-ston-mister-tsipra-na-thumhthei-tous-po#ixzz3nXBZg1wt

Exit mobile version