Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Καλή επιτυχία στην καινούργια κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής που ορκίστηκε στη νέα βουλή να φυλλάττει Θερμοπύλες. Στο άντρο της διαφθοράς όπου εκπορεύονται οι ανθελληνικοί νόμοι που σαν σκοπό έχουν την καταστροφή της πατρίδας, ευχόμαστε τόσο στους παλαιούς αλλά και στους νέους βουλευτές να αποκαλύψουν στους πεπλανημένους  Έλληνες το πόσο λάθος ψήφισαν και ακόμη χειρότερα σε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν το μεγάλο λάθος που έπραξαν με το να απέχουν. Μνημόνια, λαθρομετανάστευση, φτώχεια, διαφθορά, μιζέρια και ανθελληνισμό έχουν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές. Καλή τους επιτυχία.

Α.Κ. 

Ορκίστηκαν οι 18 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής – Στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία

Από τότε που ξεκίνησε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις η Ρωσία στην Συρία ξεκίνησαν τα δυτικά αλλά και τα ελληνικά κανάλια στη τηλεόραση την παραπληροφόρηση. Άρχισαν να μας βγάζουνε τα παιδάκια μέσα στα αίματα και να λένε δείτε τι κάνει ο Ρωσικός στρατός στην Συρία, ενώ τόσα χρόνια που σκοτώνανε κόσμο η Αμερικανοί και οι “τζιχανιστές” καταστρέφοντας μια οργανωμένη χώρα μετατρέποντας ανήλικα παιδιά σε πολεμικές μηχανές που σκοτώνουνε, δεν τους ένοιαζε τίποτα.

Σ.Κ 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει το δίκαιο των Ελλήνων ενάντια στο Μνημόνιο και την λαθρομετανάστευση – ΒΙΝΤΕΟ

Θα ήθελα να εκφράσω ένα σοβαρό πρόβλημα που ο Τσίπρας πάει να φέρει έως μόνιμο στις ένοπλες δυνάμεις και κυρίως στην Πολεμική Αεροπορία. Γνωρίζω πολύ καλά ότι στις 2/10/2015 δόθηκε άνωθεν εντολή (πιθανότατα  από τον ηγεσία της Αεροπορίας) προς το Αεροδρόμιο της Ελευσίνας να συσκευαστούν και να πακεταριστούν σε αλουμινένια μπολ 500 μερίδες για τους λαθρομετανάστες τους οποίους στεγάζει το στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή του Ελληνικού. Το μεγάλο ζήτημα στην όλη αυτή υπόθεση, είναι ότι καθημερινά ο Δήμος της Μάνδρας στέλνει ένα όχημα να παραλαμβάνει το περίσσευμα φαγητού, το οποίο το δίνει σε άπορες ελληνικές οικογένειες. Μάλλον προτεραιότητα τώρα έχουν οι εισβολείς που σε λίγο καιρό θα αποτελούν τους νέους Έλληνες και δεν ασχολούνται με τον γηγενή πληθυσμό. Αυτός είναι πραγματικά ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων που καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, δείχνοντας τις αληθινές προθέσεις του ανθελληνικού κράτους  που εύλογα θα μπορούσε να ονομαστεί  αντικατάσταση πληθυσμού.

Σ.Δ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-4-oktwbriou-2015#ixzz3nYHs1t73

Exit mobile version