Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Δράμα, Κομοτηνή

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Βουλευτή Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου. O Συναγωνιστής έκανε εκτενή αναφορά στο αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών όπου η Χρυσή Αυγή έλαβε την τρίτη θέση.  Επιπλέον αναφέρθηκε  στην τεράστια εισβολή που δέχεται η χώρα από δεκάδες εκατοντάδες λαθρομεταναστών μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο τα νησιά σε ένα απέραντο κέντρο υποδοχής  όπως το κέντρο της Αθήνας και δε η πλατεία Βικτωρίας που έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο τσαντίρι με εκατοντάδες σκηνές. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στην Ισλαμοποίηση του άλλοτε Ιστορικού κέντρου των Αθηνών  και την δημιουργία Τζαμιού στον Ελαιώνα, ήταν μερικές από τις τοποθετήσεις που έκανε ο Συναγωνιστής στην κατάμεστη αίθουσα όπου καταχειροκροτήθηκε.

Γέμισαν για άλλη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, στην τακτική ομιλία της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015, στην ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τη σφαγή της Δράμας. Αρχικά, έγινε λόγος για τις μειώσεις των μισθών στους συνταξιούχους, σύμφωνα με το αριστερό μνημόνιο, που τέθηκε ήδη σε εφαρμογή. Ο συναγωνιστής ανάφερε ότι τα χειρότερα έπονται, καθώς η ”αριστερίζουσα” κυβέρνηση φρόντισε να υπογράψει μέτρα που υπάγονται στον φιλελευθερισμό, αποδεικνύοντας έτσι ότι η λεγόμενη αριστερά είναι το δίδυμο αδερφάκι του καπιταλισμού. Επίσης, αναφέρθηκε στα συνέδρια που παρευρέθηκε ο Τσιπραντρέας και διατηρούσε ”σιωπή ιχθύος” όταν αποκαλούσαν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Επιπλέον, έγινε μια τοποθέτηση για τη λασπολογία των μέσων μαζικής εξαπάτησης αναφορικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, έγινε μια ιστορική αναδρομή για τη σφαγή της Δράμας τον Σεπτέμβρη του 1941. Συνολικά, ο αριθμός των σφαγιασθέντων ήταν 2.500 περίπου στην πόλη και περισσότεροι από 15.000 στην περιφέρεια. Βούλγαροι σε συνεργασία με προδότες κομμουνιστές που ήθελαν μια ανεξάρτητη σοβιετική Μακεδονία έβαψαν τα χέρια τους με Ελληνικό αίμα. Οι βούλγαροι σχεδίαζαν και οι κομμουνιστές, τα μέλη του κ.κ.ε. μαζί με πράκτορες του πανσλαβισμού έθεταν σε εφαρμογή. Σήμερα, 70 χρόνια μετά, χωρίς ντροπή οι προδότες έχουν το θράσος να μιλάνε για πατριωτισμό και καταθέτουν στεφάνια στην μνήμη αυτών που σφαγίασαν. Ο Λαός όμως δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά, ούτε τι σημαίνει δεξιά. Όλοι αυτοί οι λύκοι με την προβιά του πατριώτη, ξεσκεπάζονται από τη Ελληνική Ιστορία. Η Χρυσή Αυγή, μόνη εναντίον όλων δείχνει τον δρόμο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Μετά το πέρας της ομιλίας, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές νομού Ροδόπης κατόπιν πρόσκλησης –παραίνεσης από υποστηρικτές του Δήμου Ιάσμου, παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου. Τα θέματα που συζητήθηκαν και αφορούσαν στον Δήμο Ιάσμου, ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τους δημότες φάνηκε πως ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ όπως θα έπρεπε τους Δημοτικούς άρχοντες. Το κλίμα που επικράτησε κατά την διάρκεια του συμβουλίου φανέρωσε μια παρέα καφενείου, η οποία ξεκινά για να κερδίσει με «μαγκιές» τις εντυπώσεις αλλά στο τέλος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ της «καφενειακής» παρέας, συμφωνούν για τα τεκταινόμενα. Ο Δήμαρχος Καδή Ισμέτ έχει διακηρύξει και επίσημα τον τουρκισμό του, γεγονός που επιβεβαίωσε ΚΑΙ κατά την διάρκεια του συμβουλίου, συνεπικουρούμενος από τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Αυτό το γεγονός εκτός του ότι είναι παράνομο και αντίθετο με την συνθήκη της Λωζάννης, δημιουργεί και ένα εξτρεμιστικό-διχαστικό κλίμα μεταξύ των παρισταμένων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η πομπώδης προσφώνηση ως «Τούρκοι» απευθυνόμενη σε Έλληνες Μουσουλμάνους Δημοτικούς Συμβούλους προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

«Εν πλήρη ομόνοια» τελικά παρά τις φωνασκίες, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους πολιτικάντηδες-ταγούς οι οποίοι «καθοδηγούν» τους τοπικούς φορείς, αποφάσισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την «πρόοδο του τόπου», όπως την εννοούν οι ίδιοι. Αναθέσεις έργων σε συγκεκριμένους εργολάβους, επικλήσεις εισαγγελέων για το θεαθήναι και άλλα πολιτικάντικα τερτίπια, με την συμφωνία τελικά…… ΟΛΩΝ. Η Ν.Ε. Ροδόπης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, εκτός των ερωτήσεων που έχει καταθέσει στο κοινοβούλιο οι οποίες αφορούσαν προβλήματα του Δήμου Ιάσμου και της ευρύτερης περιοχής(πλημμύρες Αμβροσίας, υπερβόσκηση ορεινού όγκου Ιάσμου κ.τ.λ.) θα έχει στραμμένη την προσοχή της στον «ιδιαίτερο» αυτό Δήμο. Αυτό απαιτούν οι δημότες αλλά και το γενικότερο ενδιαφέρον για την περιοχή της Ροδόπης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn298#ixzz3nahI6vQc

Exit mobile version