Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Oι μνημονιακοί πασόκοι, νεοδημοκράτες και ποταμίσιοι θα παραστήσουν τους “αντιμνημονιακούς” για τα ψηφαλάκια!

Oι μνημονιακοί πασόκοι, νεοδημοκράτες και ποταμίσιοι θα παραστήσουν τους “αντιμνημονιακούς” για τα ψηφαλάκια!

Από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, η οποία αναμένεται να είναι εξαιρετικά θερμή, εξαιτίας της σωρείας των μνημονιακών μέτρων, τα οποία θα περάσουν μέσα στον Οκτώβριο.

Βεβαίως, όλα αυτά τα μέτρα δεν είναι κάτι νέο, αφού είχαν ψηφιστεί επί της αρχής από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ, στα πλαίσια της ψήφισης του τρίτου αριστερού μνημονίου. Θα περίμενε κανείς, ως ελάχιστη πράξη συνέπειας, αυτά τα ίδια κόμματα να ψηφίσουν τα μέτρα που περιείχε το μνημόνιο, που ενέκριναν.

Ενδιαμέσως, όμως, είχαμε εκλογές και από ότι φάνηκε όλα τα μνημονιακά κόμματα υπέστησαν σοβαρότατες απώλειες από την ψήφιση του μνημονίου. Έτσι παρότι μνημονιακοί, οι πολιτικοί απατεώνες πραγματοποιούν όψιμη αντιμνημονιακή στροφή στην προσπάθεια προσέλκυσης αφελών ψηφοφόρων.

Το Πασόκ λέει ότι θα πρέπει να υπάρξει «επαναδιαπραγμάτευση» κάποιων όρων του μνημονίου, το οποίο ψήφισε. Η ΝΔ από την πλευρά της λέει ότι «θα αντισταθεί» στο μνημόνιο που η ίδια ψήφισε, ενώ το Ποτάμι λέει ότι «δεν θα ψηφίσει κανένα νέο φόρο», από αυτούς που το ίδιο ενέκρινε μόλις πριν 2 μήνες.

Βεβαίως δεν είναι αληθινό το ενδιαφέρον τους, ούτε αυθεντική η μαχητικότητά τους. Απλώς είδαν από τις εκλογές ότι το «ΝΑΙ» σε όλα τους κοστίζει πολιτικά και έτσι θα αφήσουν τον Σύριζα και τους Ανέλ να πάρουν μόνοι τους όλο το πολιτικό κόστος, την ίδια ώρα που οι μνημονιακές δυνάμεις θα παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς.

Αυτή η καταφανής κοροϊδία στο πρόσωπο του Ελληνικού Λαού αποτελεί άλλον ένα λόγο στήριξης της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που με συνέπεια εμμένει στις θέσεις της, ασχέτως πολιτικού κόστους. Της μόνης πολιτικής δύναμης που δεν θεωρεί τους Έλληνες πρόβατα για να προσπαθεί να τους κοροϊδέψει. Της μόνης πολιτικής δύναμης που δίνει Αγώνα για Πατρίδα – Πίστη και Ελευθερία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nomizoun-oti-mporoun-na-koroidepsoun-ton-lao-oi-mnhmoniakoi-tha-parasthsoun#ixzz3nbdYC2Oq

Exit mobile version