Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίτροπος Οικονομικών Ε.Ε.: Μετά τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου, έρχονται ΚΙ ΑΛΛΑ μέτρα!

Επίτροπος Οικονομικών Ε.Ε.: Μετά τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου, έρχονται ΚΙ ΑΛΛΑ μέτρα!

Στην περίοδο της «σκληρής διαπραγμάτευσης» ο Πιέρ Μοσκοβισί ήταν από τους θεωρητικούς «φίλους» της «πρώτης φοράς αριστερά» κυβέρνησης Σανέλ. Ήταν δηλαδή από αυτούς που βοήθησαν να υπογραφεί το τρίτο απεχθές μνημόνιο, μαζί με τους αμερικανούς.

Ο «φίλος» Μοσκοβισί έδωσε, λοιπόν, συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μέσως αυτής έστειλε ένα μήνυμα προς τον Τσακαλώτο. Ένα μήνυμα που, όπως σημειώνει, θα του το δώσει και ιδιοχείρως την Δευτέρα στο Eurogroup. Ιδού το μήνυμα:

«Χρειαζόμαστε νέα μέτρα μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων, που θα εμπεριέχουν επιπλέον βήματα σταθεροποίησης των δημοσίων χρηματοοικονομικών. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν όλες χωρίς απώλεια χρόνου και ιδεολογικές αναστολές»

Κοινώς, αυτό που λέει ο Μοσκοβισί είναι ότι αμέσως μετά τα σκληρά μέτρα του τρίτου αριστερού μνημονίου θα έρθουν ΚΙ ΑΛΛΑ μέτρα, ακόμα πιο σκληρά. Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι νέο αφού όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, η κάθε δόση που θα αποδεσμεύουν οι διεθνείς τοκογλύφοι θα συνοδεύεται και από ένα πακέτο νέων μέτρων, όπως παραδοσιακά γίνεται. Απλώς, η δήλωση Μοσκοβισί αποτελεί διάψευση του προεκλογικού λόγου του Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ότι με τη νέα συμφωνία διασφάλισε ότι δεν θα έχουμε νέα μέτρα κάθε πέντε μήνες.

Γι’ αυτό ξαναλέμε ότι έρχεται βαρύς μνημονιακός χειμώνας, στον οποίο μόνο η Χρυσή Αυγή αποτελεί απάγκιο και προμαχώνα αντίστασης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epitropos-oikonomikwn-e.e.-meta-ta-proapaitoumena-tou-mnhmoniou-erchontai-k#ixzz3nds2XS7e

Exit mobile version