Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεομνημονιακή “δημοκρατία”: Πογκρόμ του καθεστώτος κατά των 41 βουλευτών που ψήφισαν τον Συναγωνιστή Αϊβατίδη για αντιπρόεδρο της Βουλής!

Μείζον θέμα έχει προκύψει για τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και για τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων από το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για την εκλογή αντιπροέδρων στην Βουλή.

Για ακόμη μία φορά τα κόμματα του Μνημονιακού τόξου συνενώθηκαν κατά της Χρυσής Αυγής δίνοντας γραμμή για την καταψήφιση του υποψηφίου κ. Ιωάννη Αϊβατίδη, βουλευτή Κερκύρας και πρόεδρο Ελλήνων Ιατροδικαστών.

Το ζήτημα που προέκυψε δεν ήταν ότι για ακόμη μια φορά καταλύθηκε η νομιμότητα και το Σύνταγμα και παρέμεινε κενή η θέση του Ε΄ αντιπροέδρου. Ούτε το γεγονός πως υπήρχε μεθόδευση για να μην πραγματοποιηθεί η εκλογή του Συναγωνιστή Αϊβατίδη.

Το πρόβλημα για τα μνημονιακά κόμματα ήταν ότι 41 βουλευτές από όλες τις πτέρυγες ξέφυγαν της γραμμής των ηγεσιών τους και ψήφισαν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.

Προτείνουμε στους “δημοκράτες” να ξεκινήσουν το “πογκρόμ” με εξαντλητικές ανακρίσεις και ορό της αλήθειας μέχρι να βρεθούν οι… φασίστες που τόλμησαν να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Ελλήνων Εθνικιστών!

Το προσωπείο της ψευτοδημοκρατίας έχει πέσει – Οι πολιτικές διώξεις συνεχίζονται!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε: “Ασφαλώς και πολλοί βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου ψήφισαν τον συναγωνιστή Αϊβατίδη (πρόεδρο των Ελλήνων Ιατροδικαστών) για Ε’ αντιπρόεδρο του κοινοβουλίου, καθώς πρόσωπα αναλόγου κύρους δεν διαθέτουν τα κόμματά τους, γι’ αυτό και αποκλείουν παράνομα την Χρυσή Αυγή από το προεδρείο της βουλής.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neomnhmoniakh-dhmokratia-pogkrom-tou-kathestwtos-kata-twn-41-bouleutwn-pou#ixzz3nhKCXhYU

Exit mobile version