Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Λέσβο αύριο ο Τσίπρας για τους λαθρομετανάστες – Πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες

Στην Λέσβο αύριο ο Τσίπρας για τους λαθρομετανάστες - Πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες

Την ώρα που για τους Έλληνες ανακοινώνονται τα νέα αιματηρά φορολογικά μέτρα και οι περικοπές συντάξεων, το γραφείο Τύπου του Μαξίμου ανακοινώνει την επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάινμαν στην Λέσβο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται λαθρομετανάστες.

Αξιοσημείωτο είναι πως ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκε πρώτο κόμμα στην Λέσβο μετεκλογικά αποφάσισε να επισκεφθεί όχι τους ψηφοφόρους του αλλά τους λαθρομετανάστες. Τους μελλοντικούς σίγουρους ψηφοφόρους του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Ο Καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάινμαν θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Τρίτης 6 Οκτωβρίου την Λέσβο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Από κοινού θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις πρώτης υποδοχής και ταυτοποίησης των προσφύγων, ενώ θα συζητήσουν για την περαιτέρω συνεργασία των δύο χωρών στην διαχείριση του ζητήματος των προσφυγικών ροών, στα πλαίσια της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Καθίσταται σαφές πως η λαθροπολιτική που ακολουθείται κύριο στόχο έχει την περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού μας, οι προδοτικές κυβερνήσεις εξαπολύουν έναν πρωτοφανή ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, καθώς κύριο μέλημα τους είναι η ευμάρεια των παράνομων μεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/majimou-luseis-kai-kalutero-mellon-gia-tous-lathrometanastes-mnhmonia-kai-f#ixzz3nlZuYlO8

Exit mobile version