Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δράμα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Πέλλας Σαχινίδη Ιωάννη με θέμα: “Η αγροτική πολιτική της Χρυσής Αυγής”.

 

Ο συναγωνιστής Σαχινίδης ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα, και επισήμανε ότι για να βγει η χώρα μας από την μέγγενη της οικονομικής κρίσης πρέπει να υπάρξει αγροτική ανάπτυξη, οι κυβερνήσεις του παρελθόντος και η τωρινή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, επισήμανε ο συναγωνιστής Σαχινίδης αντί να βοηθήσουν για να υπάρξει ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, με την αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζουν, όπως η υπέρογκη φορολογία οδηγούν τους αγρότες στον οικονομικό μαρασμό και αφανισμό. Η Χρυσή Αυγή τόνισε ο συναγωνιστής Σαχινίδης θα είναι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών, για να είναι η πατρίδα μας αυτάρκεις σε αγροτικά προϊόντα και για να έρθει πραγματική ανάπτυξη στην χώρα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2015, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Καλός Αγρός, Αμπελάκια και Κουδούνια. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, επισκέφθηκε τα χωριά Καλός Αγρός, Αμπελάκια και Κουδούνια του νομού Δράμας, όπου διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για Εθνικά θέματα. Επιπλέον, πόρτα – πόρτα σε γειτονιές των χωριών, οι συναγωνιστές συζητούσαν και ενημέρωναν τους κατοίκους, μοιράζοντας παράλληλα το Εθνικό σχέδιο του Κινήματος, το αγροτικό πρόγραμμα και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και παρακινούσαν τους συναγωνιστές να συνεχίσουν τον Αγώνα κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn300#ixzz3nlbkNQq7

Exit mobile version