Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Ηλεία

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στα ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος κόσμου γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, ομιλία, από έναν Άνθρωπο τον οποίο όλοι οι Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, σέβονται και Τιμούν ιδιαίτερα. Αναφερόμαστε στον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα, ο οποίος ήταν παρών το μοιραίο βράδυ της 1ης Νοεμβρίου του 2013, όταν και δολοφονήθηκαν άνανδρα τα αδέρφια μας Γεώργιος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, χτυπημένος και ο ίδιος με βαρύτατα τραύματα από τις σφαίρες Κράτους παρακράτους. Ο Συναγωνιστής επέστρεψε κοντά μας δυνατότερος από ποτέ και μάχεται στην πρώτη γραμμή του Αγώνα.

Πρώτος στο βήμα, ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος τόνισε πως ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι η ζωντανή προσωποποίηση της Χρυσής Αυγής.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Γέροντας. Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα, ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στους δύο αδερφούς μας, τον Γιώργο και τον Μάνο που δεν βρίσκονται πλέον ανάμεσα μας διότι έτσι θέλησε το Ανθελληνικό σύστημα, λέγοντας όμως χαρακτηριστικά πως αποτελούν τους δύο φωτεινούς φάρους που φωτίζουν τον Αγώνα μας μιας κι έχουμε την Ιερή Αποστολή να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τους ξένους και εγχώριους δυνάστες οι οποίοι την ξεπουλούν κομμάτι κομμάτι. Πρόσθεσε πως δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω μιας και βαδίζουμε στον δρόμο που χάραξαν, μιας και αποτελούμε τους τελευταίους υπερασπιστές της Πατρίδας, λέγοντας πως εάν πέσει η Χρυσή Αυγή, που αποτελεί το τελευταίο προπύργιο αντίστασης της υποδουλωμένης μας Πατρίδας, τότε μοιραία πέφτει και η Ελλάδα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας αναφέρθηκε εκτενώς στις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις που υπέστη ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή καθώς και στις πάμπολλες βομβιστικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί τα κατά τόπους γραφεία μας ανά την επικράτεια, όπως επίσης και στην συνομωσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν το σχέδιο εξόντωσης του Κινήματός μας το οποίο εκπορεύεται από τις εγχώριες μαριονέτες που υποτίθεται κυβερνούν την Πατρίδα μας, κατόπιν εντολών από τους ξένους Δυνάστες. Όπως είναι φυσικό ο Συναγωνιστής πραγματοποίησε και έναν πλήρη σχολιασμό των τρέχουσων πολιτικών εξελίξεων. Μετά το πέρας της ομιλίας, η βραδιά ολοκληρώθηκε, ως είθισται, με όλους τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής, να απαγγέλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Oμιλία επί των πολιτικών εξελίξεων πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Πύργου το περασμένο Σάββατο. Μετά την καθιερωμένη πολιτική συζήτηση που διεξάγεται κάθε εβδομάδα στο γραφείο μας, ο Συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος ανακοίνωσε στα μέλη της Τοπικής μας, την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης ειδών ρουχισμού. Έτσι λοιπόν, κατά τον μήνα Οκτώβριο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ θα συγκεντρώνει είδη ρουχισμού που θα διατεθούν σε οικογένειες του νομού μας, που έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας. Όσοι φίλοι επιθυμούν να βοηθήσουν αυτή την πρωτοβουλία καλούνται να προσέρχονται στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου κατά τις ώρες λειτουργίας (Τρίτη και Σάββατο 7-9 μμ) και να προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας. Επίσης μπορούμε να παραλάβουμε από τον χώρο σας τα είδη ρουχισμού, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6980 295484.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn301#ixzz3nsLykrZZ

Exit mobile version