Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την ίδια εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο Συναγωνιστής τόνισε την θρασύτητα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που οι βουλευτές της άλλα έλεγαν πριν από λίγο καιρό και τώρα αποδεικνύεται περίτρανα ότι απλά κορόιδευαν τον ελληνικό λαό.

Η κατάσταση της Ελλάδος είναι τραγική και είναι αναγκαίο να γίνει κάτι δραστικό, ώστε να μπορέσει η Πατρίδα μας να σωθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί από την ξένη δουλεία που μας έχουν επιβάλλει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα μιλούσε για διαγραφή του χρέους, για τα εκατομμύρια ανέργων, αλλά άλλαξε εντελώς στάση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια απίστευτη κυβίστηση και συνεχίζει την ίδια εθνοκτόνα μνημονιακή πολιτική.

Οι λαθρομετανάστες έρχονται κατά χιλιάδες στην χώρα μας και τους παρέχεται παντός είδους βοηθείας, την ίδια ώρα που οι Έλληνες άστεγοι βρίσκονται στον δρόμο και κανείς δεν νοιάζεται γι’ αυτούς.

Η Πατρίδα μας δεν θα έχει καμία ανάπτυξη, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλλε βαρύτατους φόρους στους αγρότες και τους μικροεπιχειρηματίες, που συνιστούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-o-suriza-sunechizei-thn-idia-ethnoktona-mnhmoniakh-politikh#ixzz3nshYS4Wb

Exit mobile version