Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξέφυγε από τα 090, έγινε βουλευτής με τις ευλογίες του μνημονιακού καθεστώτος και τολμάει να μιλάει για τη Χρυσή Αυγή

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία του συνήθους γραφικού παραλήπτη πίτσας του καναλιού 67, Βασίλη Λεβέντη. Προφανώς καταπονημένος από την τριαντακονταετή προσπάθεια να γίνει βο(υ)λευτής, ο Λεβέντης ανέβηκε ασθμαίνοντας στο βήμα, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για το κοινοβούλιο, το οποίο πλέον γίνεται και «δελφινάριο».

Εκεί μέσα στις ασυναρτησίες που παρέθεσε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τόλμησε να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων είπε ότι ο ίδιος θα τα πάρει, αφού δεν είναι ούτε «ιεραπόστολος», ούτε «βλάκας» να μην τα πάρει.

Σε αυτό το σημείο τόλμησε να πιάσει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή, λέγοντας: «κάποιος το πρωί, γιατί όταν λείπω χορεύουν τα ποντίκια, είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει χρήματα από την κρατική χρηματοδότηση. Εγώ ξέρω, ότι δεν παίρνει χρήματα γιατί δια νόμου τους έχει απαγορευτεί και όχι για τι μπορούν να τα πάρουν και δεν τα παίρνουν».

Θυμίζουμε στον φραπεδόμαγκα του μεσονυχτίου, ότι προ της παράνομης και αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διοργάνωνε (και διοργανώνει ακόμα και σήμερα, παρά την αναστολή) μαζικές διανομές τροφίμων, προς τους Έλληνες που δοκιμάζονταν και δοκιμάζονται ακόμα από την κρίση.

Επειδή, μάλιστα, από τότε που το καθεστώς τον έκανε βουλευτή, για να αποτελεί το πρόθυμο δεκανίκι της μνημονιακής συγκυβέρνησης, έχει πάθει «αμνησία» για πολλά πράγματα, του παραθέτουμε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής.

Γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών επέστρεφε την κρατική χρηματοδότηση στους Έλληνες πολίτες. Δεν την «παντελόνιαζε», όπως κάνουν αυτοί που δεν είναι «ιεραπόστολοι» ή «βλάκες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jefuge-apo-ta-090-o-lebenths-egine-bouleuths-me-tis-eulogies-tou-mnhmoniako#ixzz3nsjufTbD

Exit mobile version