Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: ΟΧΙ στην ξενοκρατία – ΟΧΙ στην μνημονιακή υποταγή!

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια κατακεραύνωσε την μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους σχεδιασμούς της για την υποδούλωση της Πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους. Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Το τρίτο αριστερό μνημόνιο είναι γεγονός όπως επίσης είναι γεγονός ότι συνεχίζει την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και την εξαθλίωση  των μεσαίων και κατώτατων στρωμάτων  της κοινωνίας και δεν ακουμπάει στο ελάχιστο τους έχοντες και κατέχοντες αυτού του τόπου! Στους τελευταίους μήνες κυβέρνησης της κατ’ ευφημισμόν αριστεράς δεν είδαμε καμμία ρήξη με την πλουτοκρατία. Το μόνο που ακούμε είναι μαρξιστικές κορώνες χωρίς αντίκρυσμα…

Έτσι, λοιπόν, είδαμε να συρρικνώνονται οι συντάξεις και οι μεγαλοκαναλάρχες/εργολάβοι επί παραδείγματι να μένουν στο απυρόβλητο! Δεν έχει τιμωρηθεί παραδειγματικά κανένας μεγαλοφοροφυγάς, αντίθετα βιώνουμε την επιθετική προς τα ασθενή στρώματα πολιτική της “αριστερής” κυβέρνησης, είτε αυτά αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες, είτε τους ηλικιωμένους, είτε τους άπορους!

Και ενώ ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο PSI και στο Χρηματιστήριο (μια απλή αναφορά έκανε, άμεση λύση δεν πρότεινε) δεν μας είπε τίποτε για την λίστα Λαγκάρντ, της οποίας τα αδικήματα παραγράφονται στο τέλος του χρόνου, σε δύο μήνες δηλαδή από τώρα! Ούτε λέξη βεβαίως για τις σκανδαλώδεις συμβάσεις με την SIEMENS που άρχισαν όταν όλοι ήταν μαζί με την οικουμενική κυβέρνηση και συμμετείχε και το ΚΚΕ και επιφανή στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ. Για την σπατάλη των ολυμπιακών αγώνων του 2004 θα γίνει κανένας έλεγχος; Ρητορική ερώτηση φυσικά…

Στην ομιλία του επίσης δεν ανέφερε λέξη για το κατοχικό δάνειο, ένα θέμα για το οποίο σαν αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε κάνει σημαία του! Παρατηρούμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί και αυτός κομψή γλώσσα εις ό,τι αφορά το ξεπούλημα της χώρας στους ξένους οικονομικούς κατακτητές αναφερόμενος σε ένα νέο ταμείο “αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας”.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πώς εννοούν οι κυβερνήσεις τόσο της λεγόμενης δεξιάς, όσο και της λεγόμενης αριστεράς (αλήθεια ποια η διαφορά μεταξύ τους; αφού δεξιοί και αριστεροί ψηφίζουν τα ίδια μέτρα;) με ποιο τρόπο “αξιοποιούν” την δημόσια περιουσία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κ.α. πολλά όπως μαρίνες ανά την επικράτεια κλπ.! Μάλιστα σε αυτό το σημείο ας σημειώσουμε ότι στα μεγάλα τραστ που παίρνουν τις μαρίνες μας συμμετέχουν και Τούρκοι!  Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη να δουλέψουν από κοινού, λες και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ και χέρι-χέρι ψηφίζουν εθνοκτόνα μνημόνια!

Ανάμεσα στα άλλα ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε και στην εκπαίδευση, την πολύπαθη εκπαίδευση από αυτούς που μας κυβερνούν και είπε ότι θα αφήσει ανεξίτηλο το ίχνος του ο ΣΥΡΙΖΑ και επιδιώκει το δημοκρατικό σχολείο. Το πόσο δημοκρατικό θα είναι το σχολείο πήραμε μια γεύση πρόσφατα σε μία ανεπίτρεπτη, για ένα δημοκρατικό κράτος, ανακοίνωση που εξέδωσε η  ΕΛΜΕ Κέρκυρας, επειδή δεν άρεσε στους “προοδευτικούς” η εκλογή με δημοκρατικές διαδικασίες του βουλευτού της Χρυσής Αυγής κ. Αϊβατίδη. Ότ,ι δεν σας αρέσει, σε ό,τι διαφωνείτε του βάζετε ταμπέλα και το περιθωριοποιείτε – άκρως δημοκρατικό όντως, είστε συνεπείς με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα στα οποία πιστεύετε. Πιο φασιστικό από το να θες να επιβάλεις την δική σου άποψη δεν υπάρχει. Δεν σέβεστε την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού και θέλετε με το ζόρι να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις.

Αφού λοιπόν θέλετε να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις προτείνω να τις κάνετε και πράξεις αρχίζοντας από το σπίτι σας και στο θέμα της εισόδου των παρανόμων αλλοθρήσκων στην χώρα μας να τους πάρετε στα σπίτια σας και έτσι να δώσετε το καλό παράδειγμα και όχι να απαιτείτε από τον ελληνικό λαό να είναι αλληλέγγυος! Όσο για τις “ρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές” που ανέφερε στην ομιλία του χθες ο πρωθυπουργός, να του επισημάνω ότι δεν είναι “ρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές” αυτοί οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο. Δηλαδή να μπορούν να ανοίγουν το παράθυρό τους και να μη τους κατακλύζει μία μπόχα από ούρα και κόπρανα!

Αντίθετα ρατσιστικές και ακροαριστερές κραυγές είναι αυτές που θέλουν να επιμένουν στην εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη, ενώ αυτοί που παριστάνουν τους αλληλέγγυους δεν δίνουν ούτε στον Άγγελό τους νερό! Ζουν μακριά από την χαβούζα του υποβαθμισμένου κέντρου σε ένα αποστειρωμένο, χλιδάτο περιβάλλον και κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς και με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως διότι όλοι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο κερδοφόρα είναι η όλη επιχείρηση της παρανόμου εισόδου στην χώρα αλλοδαπών! Άλλωστε δεν το κρύβετε και το έχετε ομολογήσει ότι είναι πολλά τα χρήματα τα οποία σας δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Απορίας άξιο είναι και το ότι αυτές τις εικόνες τις βλέπουμε μόνο σε αστικές κεντρικές συνοικίες των Αθηνών και της συμπρωτεύουσας και όχι στα πλούσια προάστεια.

Σε αυτό το σημείο θέλω να καταγγείλω μία εγκληματική πράξη που συντελείτε με τη δημιουργία του Κέντρου μεταναστών στις εγκαταστάσεις της πρώην ΠΥΡΚΑΛ στο Λαύριο! Στις 29 Σεπτ. του 2014 είχα υποβάλει ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο εγκατάστασης λαθρομεταναστών στο εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Λαύριο, στην τότε κυβέρνηση και απάντηση δεν πήρα καθότι η τότε αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κα. Φωτεινή Γεννήματα  δήλωσε άγνοια του θέματος, ενώ πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε στον Τύπο ότι είναι απόφαση που είχε ληφθεί πολύ πριν από τις εκλογές και σίγουρα όχι με πρωτοβουλία μόνο αυτής της κυβέρνησης, αλλά και της προπροηγούμενης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ!

Και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα αυτής της εγκατάστασης παρανόμων εισελθέντων αλλοφύλων στην χώρα, σε αποθήκες όπου φυλάσσονται  συνολικά 250 τόνοι άκρως επικίνδυνων υλικών όπως δυναμίτιδα, AΜFO,  φυσίγγια και εκρηκτικά γαλακτώματα κ.α., αφού τα κτίρια όπου ενδέχεται να στεγάσουν το κέντρο ταυτοποίησης και φιλοξενίας απέχουν λίγα μόλις μέτρα από τις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ), όπου μεταξύ άλλων κατασκευάζονται οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι «Patriot» και μια πυρκαγιά στον χώρο του καταυλισμού μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες!

Τι συμβαίνει; Αφού τους δώσατε την ιθαγένεια για να εξασφαλίσετε τους αυριανούς σας ψηφοφόρους, ετοιμάζεστε τώρα να τους εξοπλίσετε κιόλας;

Ο πρωθυπουργός μίλησε για κρίση Ιδεολογική! Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω. Αλήθεια πως εσείς αριστεροί άνθρωποι, που φωνάζατε “ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ”, τώρα είστε εσείς οι ίδιοι που συνδιαλέγεστε με το κεφάλαιο και επιβάλλετε ακραία καπιταλιστικά μέτρα! Στην ομιλία του ο κ. Τσιπρας μίλησε και για Κινήματα Πολιτών. Ποια κινήματα πολιτών; Αυτών που χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ για την άλωση του πληθυσμού προωθώντας την “παγκοσμιοποίηση” εντός εισαγωγικών; Γιατί τα γνήσια κινήματα πολιτών που δεν τα ‘κονομάνε και ζουν τα προβλήματα της μετακίνησης των πληθυσμών σκληρά στο πετσί τους, αυτόματα βαπτίζονται “ρατσιστές, φασίστες” κ.ο.κ.

Έτσι φαίνεται να εννοείται εσείς οι αριστεροί την δημοκρατία…Όσο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου τα έχουμε ξανακούσει αυτά στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε!

Εν κατακλείδι μία εθνική κυβέρνηση πρώτο της μέλημα οφείλει να είναι η εξασφάλιση για το λαό της σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα! Με δανεικά και μάλιστα με δανεικά τα οποία δεν καταλήγουν στον Έλληνα, αλλά πηγαίνουν στους διεθνείς τοκογλύφους για τόκους και χρέη δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παραμένοντας σταθερή στην αντιμνημονιακή της θέση, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

Ως εκ τούτου καμμία ψήφο εμπιστοσύνης δεν θα δώσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτή την κυβέρνηση.

 

Exit mobile version