Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης η απουσία των Εθνικών Θεμάτων από τις προγραμματικές δηλώσεις!

Πλήρης η απουσία των Εθνικών Θεμάτων από τις προγραμματικές δηλώσεις!

Συζήτηση περί των προγραμματικών θέσεων της κυβερνήσεως διεξήχθη το περασμένο τριήμερο στη Βουλή. Υποτίθεται ότι οι Βουλευτές θα άκουγαν τα σχέδια της κυβερνήσεως για όλους τους τομείς και βάσει αυτών θα ψήφιζαν κατά συνείδηση αν θα έδιναν την εξουσιοδότησή τους για να κινηθεί η κυβέρνηση στην κατεύθυνση αυτή ή όχι.

Το συμπέρασμα που μπορούσε να βγάλει ασφαλώς κάποιος νοήμων και εθνικά σκεπτόμενος άνθρωπος, ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα και των Υπουργών του, είναι ότι πρόκειται για μία κυβέρνηση που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Πλήρης η απουσία των κρίσιμων εθνικών θεμάτων.

Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός μίας χώρας, της οποίας η Θράκη έχει εκλέξει βουλευτές, οι οποίοι δηλώνουν ευθέως την πίστη τους σε άλλο κράτος. Είναι πρωθυπουργός μίας χώρας που έγινε αποδέκτης προτάσεως να φυλάνε οι τούρκοι τα θαλάσσια σύνορά μας. Είναι ο πρωθυπουργός μίας χώρας, της οποίας προσπαθούν να κλέψουν την ιστορία οι σκοπιανοί. Είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα πάρει την ευθύνη να νομιμοποιήσει τον Αττίλα μέσω της «δικοινοτικής – διζωνικής ομοσπονδίας» στην Κύπρο.

Παρόλα αυτά ουδεμία συζήτηση περί εθνικών θεμάτων έγινε στη ΒουλήΑυτό σε πλήρη αντίθεση με το ενδιαφέρον του ξένου παράγοντα για τα εθνικά μας θέματα, γεγονός που αποδεικνύει με άλλον έναν τρόπο, ότι αυτά είναι σημαντικότατα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια ώρα που ο Τσίπρας παρακαλούσε στην Αμερική για το χρέος, οι αμερικανοί τον πίεζαν να προδώσει τα Εθνικά Θέματα.

Η μόνη συζήτηση που έγινε στη Βουλή ήταν περί οικονομικών, ενώ για το θέμα της λαθρομετανάστευσης ελάχιστα ακούστηκαν. Ακόμα, όμως, και περί οικονομικών, ουδεμία συζήτηση έγινε για την ενεργειακή πολιτική της χώρας, για ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας. Ουδεμία συζήτηση για την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους διεθνείς τοκογλύφους. Ακόμα και ο θεωρητικά αρμόδιος υπουργός, Νίκος Κοτζιάς, περισσότερο μίλησε για την Αίγυπτο και την Ιορδανία παρά για το Μακεδονικό και το Κυπριακό.

Ως εκ τούτων, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία έχει προαποφασίσει την προδοσία όλων των Εθνικών μας Θεμάτων και για αυτό τηρεί σιγή ιχθύος, αποφεύγοντας τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-h-apousia-twn-ethnikwn-thematwn-apo-tis-programmatikes-dhlwseis#ixzz3nycrRYPB

Exit mobile version