Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Λακωνία, Λέσβος

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και η Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Πιερίας άρχισε να πραγματοποιεί την υπόσχεση που είχε δώσει προεκλογικά, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές δράσεις και μετά τις εκλογές και την ενημέρωση των πολιτών της Πιερίας για τα νέα και τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν από τους μεγάλους Έλληνες ήρωες των αρχών του 20ου αιώνα, τον Παύλο Μελά. Την ομιλία πραγματοποίησε η συναγωνίστρια Μαρία Μπατάλα μιλώντας για αυτόν τον ηρωικό Έλληνα, που αν και γεννήθηκε σε αριστοκρατική αστική οικογένεια των Αθηνών, άφησε πλούτη και άνετη ζωή, γιατί η φλόγα της πατρίδας και του έθνους ήταν πιο ισχυρή. Η άσβεστη δίψα του να βοηθήσει την πατρίδα να απελευθερώσει τα σκλαβωμένα τμήματά της, τον ώθησε στη σκλαβωμένη Μακεδονία των αρχών του περασμένου αιώνα, όπου οργάνωσε τις πρώτες ανταρτικές ομάδες Ελλήνων που μάχονταν Τούρκους και Βουλγάρους. Ο θάνατός του ήταν ο πυροκροτητής που παρότρυνε τους Έλληνες, τόσο στην Μακεδονία όσο και στην ήδη ελεύθερη Ελλάδα, να αγωνιστούν με πάθος για την απελευθέρωση της γης των Μακεδόνων, της γλυκιάς αυτής ελληνικής γης. Στις καρδιές των συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής o Παύλος ζει.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ο οποίος αναφέρθηκε στον σκληρό και βρώμικο αγώνα που δίνουν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου εναντίον της Χρυσής Αυγής. Για άλλη μία φορά όλα τα κόμματα συνεργάστηκαν για να μην εκλεγεί αντιπρόεδρος της Βουλής προερχόμενος από τον εθνικιστικό χώρο. Και γενικά ο φόβος που νιώθουν όλα τα κόμματα από την αγνότητα και την καθαρότητα των προθέσεων της Χρυσής Αυγής είναι φανερός καθώς η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για το καλό του έθνους ενώ τα υπόλοιπα κόμματα για το συμφέρον τους.

Η Χρυσή Αυγή, το Ελληνικό Εθνικιστικό κίνημα, ήταν πάντα κίνημα γνήσια λαϊκό και η κοινωνική του συνεισφορά ήταν ανέκαθεν συνεχής και άμεση. Οι Εθνικιστές ήταν και είναι το συνειδητοποιημένο κομμάτι του λαού μας, η φυσική του πρωτοπορία. Γι’ αυτό και ο ορίζοντας των Εθνικιστών δεν είναι (μόνο) οι εκλογές, αλλά η σφυρηλάτηση αγωνιστικών πατριωτικών δεσμών, η συμμετοχή, η αυτοβελτίωση και η συνεχής εθνική ενημέρωση, αφού πάντοτε η γνώση είναι δύναμη. Σ’ αυτή τη βάση, κλιμάκιο Λακώνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής βρέθηκε πρόσφατα στους Μολάους, στην καρδιά της παραγωγικής αγροτικής Λακωνίας, με τα τόσα μνημονιακά προβλήματα, κι είχε εποικοδομητική συνάντηση με ντόπιους συναγωνιστές όπως ο Γιάννης Δημακόγιαννης (εκδότης) και ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας συναγωνιστής Γ. Λουκάκος (ιατρός). Στο περιθώριο της συνάντησης παραβρέθηκαν και συνομίλησαν επίσης με χειμαζόμενους συνταξιούχους συμπατριώτες, σε εκδήλωση τού δραστήριου ΚΑΠΗ Μολάων! Η πορεία στο λαό της Λακωνίας θα συνεχιστεί συμπεριλαμβάνοντας κάθε γωνιά της.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Λέσβου Τριανταφυλλίδης Βαρθολομαίος μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών συναντήθηκε με τον πρόεδρο του χωριού Κάπη και αντιπροσωπεία κατοίκων οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν λόγω του κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών ανάμεσα στα χωριά Κάπη και Κλειού. Η εν λόγω εγκατάσταση δημιουργείται από ΜΚΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης και είναι ένα κλειστό εργοστάσιο γαλακτοκομικών και θα χρησιμοποιεί τουαλέτες οι οποίες θα εκβάλουν σε παρακείμενο ρέμα μολύνοντας έτσι το περιβάλλον. Άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η κοντινή απόσταση από τα σχολεία με όποιους κινδύνους αυτό ενέχει. Να σημειώσουμε ότι δεν ερωτήθηκε κανείς ούτε καν το τοπικό συμβούλιο. Η συνάντηση έκλεισε με την διαβεβαίωση μας ότι θα σταθούμε όπως και σε κάθε ανάλογη περίπτωση ενεργά και ακλόνητα στο πλευρό τους όπως και σε κάθε ανάλογη περίπτωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn302#ixzz3o4Y8Z4Y0

Exit mobile version